Trojan buluşan sisteme ne yapılmalı?

rtx 4050

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarım indirdiğim bir program sonucu trojan yedi. Malware programı ile kurtarmayı denedim fakat virüsü kaldıramadı. Ne yapmam gerekiyor? PC fanları deli gibi dönüyor.

Format atacaksın trojan hiçbir zaman tam anlamıyla kalkmaz hep kalıntısı kalır ve performans düşürür.
Ssdyse sıfırla kullan hddyse SSD'ye geç HDD'yi sıfırla 2. disk olarak kullan hem güncelleme yapmış olursun.

Kaspersky indir tarat arkadaşın dediği gibi format kalıcı çözüm.

Tecrübeliyim bu konularda ne yazık ki çocukken tam bir maldım önüme geleni indiriyordum sonra format atmayı öğrendim ondan sonra dedim hee demek ki önüne geleni indirmicen

Bilgisayarım indirdiğim bir program sonucu trojan yedi. Malware programı ile kurtarmayı denedim fakat virüsü kaldıramadı. Ne yapmam gerekiyor? PC fanları deli gibi dönüyor.
Önemli dosyaların yoksa garanti açısından format öneririm.

Kanka. Antivirüs kur iyisinden veya format at. Bunları beceremiyorsan bilgisayarcıya 50₺ ver yapar. Onu da yapamazsan PC'yi emekliye ayır.

Kişisel dosyaları koru şeklinde formet atılırsa virüsten kurtulunabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…