Trojan.Click2.14174 zararlısını adım adım kaldırma - V9.com virüsü

Makaleler
287
Yer
İstanbul
"Trojan.Click2.14174" virüsünü adım adım kaldırma - V9.com virüsü olarak da bilinir

1. Dr.Web CureIt! indirin ve masaüstü kaydedin. (DropBox - Google Drive - SkyDrive)
  2. Security Space Pro 7.0 (32/64-bit) indirin ve masaüstü kaydedin. (DropBox - Google Drive - SkyDrive)
  3. Bilgisayarınızı yeniden başlatıp Güvenli Mod'a girin. (Microsoft logosu görünmeden önce F8 tuşuna art arda basın)
  4. Masaüstündeki "cureit.exe"ye çift tıklayın ve abit diski taramak için ekrandaki yönergeleri izleyin (Sabırla bekleyin, bir ekspres tarama gerçekleştirmek 20-60 dakika sürebilir.)
  5. Tarama yapıldıktan sonra, bulunan tüm virüsleri seçin ve "Cure" deyin. (Bazı dosyaları tamamen tedavi edilmesi mümkün değilse "Karantina" ya da "Sil"i seçin.)
  6. Bulunan tüm virüsler tedavi edildiğinde, karantinaya alındığında ya da silindiğinde bilgisayarı Normal Mod'da yeniden başlatın.
  7. Virüsleri tespit etmekten aciz olan gereksiz anti-vriüs programını sisteminizden kaldırın.
  8. Masaüstünde Security Space Pro kurulum dosyasını bulun, çalıştırmak için çift tıklayın.
  9. Kurulum sırasında, bir demo anahtarı edinin.
  10. Ilk güncellemeden sonra virüs tarayıcı çalışacaktır, bu noktada tarayıcıyı kapatabilirsiniz.
  11. Bilgisayarı yeniden başlatarak kurulumu tamamlayın.
  12. Eğer zamanınız varsa (birkaç saat gerekebilir) Dr.Web Scanner ile tam bir tarama gerçekleştirin.

Not:

• Bu virüs enfeksiyonu nedeniyle Windows'u başlatamıyorsanız Dr.Web LiveCD veya Dr.Web LiveUSB kullanabilirsiniz.
  • Hızlı tarama veya Tam tarama için gerekli zaman, sistem performansı, bellek, çalışan işlemler, sürücü sayısı ve dosyalar gibi birçok faktöre dayanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…