tanukidesuu Femtopat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #1 Red Dead Redemption'a Türkçe yama için indirdiğim dosyayı tarayınca Bitdefender böyle bir şey buldu, indirdiğim yerde de hiçbir şekilde bu konuya değinilmemiş. Sizce güvenli mi?
Red Dead Redemption'a Türkçe yama için indirdiğim dosyayı tarayınca Bitdefender böyle bir şey buldu, indirdiğim yerde de hiçbir şekilde bu konuya değinilmemiş. Sizce güvenli mi?
tanukidesuu Femtopat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #3 895833 dedi: Güvenli değil hocam. Genişletmek için tıkla... Peki bildiğiniz RDR1 yaması var mıdır?
goldenRays' Megapat Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 327 Çözümler 1 19 Şubat 2025 #4 tanukidesuu dedi: Peki bildiğiniz RDR1 yaması var mıdır? Genişletmek için tıkla... Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) | DonanımHaber Forum Bu, yamanın PC sürümüdür. Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. Kumar oyunları adını beyan etmek istemeyen 2 dostum tarafından çevri forum.donanimhaber.com
tanukidesuu dedi: Peki bildiğiniz RDR1 yaması var mıdır? Genişletmek için tıkla... Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) | DonanımHaber Forum Bu, yamanın PC sürümüdür. Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. Kumar oyunları adını beyan etmek istemeyen 2 dostum tarafından çevri forum.donanimhaber.com
tanukidesuu Femtopat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #5 goldenRays' dedi: Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) | DonanımHaber Forum Bu, yamanın PC sürümüdür. Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. Kumar oyunları adını beyan etmek istemeyen 2 dostum tarafından çevri forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Ben buradan indirmiştim zaten.
goldenRays' dedi: Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) | DonanımHaber Forum Bu, yamanın PC sürümüdür. Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. Kumar oyunları adını beyan etmek istemeyen 2 dostum tarafından çevri forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Ben buradan indirmiştim zaten.
8 895833 Yoctopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 24 19 Şubat 2025 #6 goldenRays' dedi: Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) | DonanımHaber Forum Bu, yamanın PC sürümüdür. Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. Kumar oyunları adını beyan etmek istemeyen 2 dostum tarafından çevri forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Bence arkadaş da bunu indirdi
goldenRays' dedi: Red Dead Redemption Türkçe Yama (PC) | DonanımHaber Forum Bu, yamanın PC sürümüdür. Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. Kumar oyunları adını beyan etmek istemeyen 2 dostum tarafından çevri forum.donanimhaber.com Genişletmek için tıkla... Bence arkadaş da bunu indirdi
Kordyss99 Picopat Katılım 18 Şubat 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #7 Malum siteden başka bir RDR1 Türkçe yama mevcut değil diye biliyorum.
tanukidesuu Femtopat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #8 895833 dedi: Bence arkadaş da bunu indirdi Genişletmek için tıkla... Kordyss99 dedi: Malum siteden başka bir RDR1 Türkçe yama mevcut değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal sonucu bu.
895833 dedi: Bence arkadaş da bunu indirdi Genişletmek için tıkla... Kordyss99 dedi: Malum siteden başka bir RDR1 Türkçe yama mevcut değil diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal sonucu bu.
goldenRays' Megapat Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 327 Çözümler 1 19 Şubat 2025 #9 tanukidesuu dedi: VirusTotal VirusTotal sonucu bu. Genişletmek için tıkla... Virüse Türkçe yama bulaşmış yanlışlıkla, başka yok diye biliyorum maalesef.
tanukidesuu dedi: VirusTotal VirusTotal sonucu bu. Genişletmek için tıkla... Virüse Türkçe yama bulaşmış yanlışlıkla, başka yok diye biliyorum maalesef.
tanukidesuu Femtopat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2025 #10 goldenRays' dedi: Virüse Türkçe yama bulaşmış yanlışlıkla, başka yok diye biliyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Dosyayı açtım valla.
goldenRays' dedi: Virüse Türkçe yama bulaşmış yanlışlıkla, başka yok diye biliyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... Dosyayı açtım valla.