R rüzgar232 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Mayıs 2024 #11 Han37 dedi: Hangi oyun? Zaten RAR'ı taratmışsınız ondan bir şey olmaz RAR'ın içindeki setup ya da EXE önemli. Genişletmek için tıkla... Birinci resimde oyunun setupı ikinci resimde ise RAR açtığımda benden dirctx kurmamı istedi ve onun setupı. oyunu linki: Kod:Panoya kopyala https://www.oyunindir.vip/pc-oyun-indir/live-for-speed-full-indir.html Dosya Ekleri 1714903703029.png 69,8 KB · Görüntüleme: 30 Ekran görüntüsü 2024-05-05 130723.png 73,6 KB · Görüntüleme: 35
Han37 dedi: Hangi oyun? Zaten RAR'ı taratmışsınız ondan bir şey olmaz RAR'ın içindeki setup ya da EXE önemli. Genişletmek için tıkla... Birinci resimde oyunun setupı ikinci resimde ise RAR açtığımda benden dirctx kurmamı istedi ve onun setupı. oyunu linki: Kod:Panoya kopyala https://www.oyunindir.vip/pc-oyun-indir/live-for-speed-full-indir.html
Han37 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 553 Çözümler 3 5 Mayıs 2024 #12 Oyun zaten ücretsiz kendi resmi sitelerinden indirebilirsiniz LFS - Download Live for Speed & additional LFS files linke bastığınız zaman download All countries olanı indirin
Oyun zaten ücretsiz kendi resmi sitelerinden indirebilirsiniz LFS - Download Live for Speed & additional LFS files linke bastığınız zaman download All countries olanı indirin
R rüzgar232 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Mayıs 2024 #13 Han37 dedi: Oyun zaten ücretsiz kendi resmi sitelerinden indirebilirsiniz LFS - Download Live for Speed & additional LFS files linke bastığınız zaman indirme başlatılır. Genişletmek için tıkla... Ben Steam'den bakmıştım paralıydı sağ olun virüs olmaz değil mi?
Han37 dedi: Oyun zaten ücretsiz kendi resmi sitelerinden indirebilirsiniz LFS - Download Live for Speed & additional LFS files linke bastığınız zaman indirme başlatılır. Genişletmek için tıkla... Ben Steam'den bakmıştım paralıydı sağ olun virüs olmaz değil mi?
Han37 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 553 Çözümler 3 5 Mayıs 2024 #14 rüzgar232 dedi: Ben Steam'den bakmıştım paralıydı sağ olun virüs olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Virüs değil bende indirdim buradan.
rüzgar232 dedi: Ben Steam'den bakmıştım paralıydı sağ olun virüs olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Virüs değil bende indirdim buradan.
R rüzgar232 Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Mayıs 2024 #15 Han37 dedi: Virüs değil bende indirdim buradan. Genişletmek için tıkla... Teşekkür edrim iyi günler.