Trojan girdi, ne yapılmalı?

Trojan atmak beceri istemez 12 yaşında bir çocuk bile atar, hesapların erişimi anında kesilmez, konu sahibi sadece düzgün bir AV ile virüsü temizleyip bilgilerini güncelleyecek 2 F. A doğrulama açacak, oturum açık cihazları kontrol edecek. Çalınan hesabı var ise Instagram, Steam, Discord vs gibi platformlardan ise %80 ihtimal geri alacaktır.

12 yaşındaki çocuk trojan ve fud yapabiliyorsa beceriklidir. Bunu kişiye yutturabilirse daha beceriklidir. Dediğin platformlarda 2 kere email değiştirme sonrası yani hesap sahibi A emailini kullanıyor çalan kişi emaili B yapıp sonra C yaparsa hesabın geri alınması için B emaili lazım olacaktır.

Karşı taraf bilgileri ele geçirip değiştirmiştir zaten hocam. Trojan atacak kadar becerikli biri herşeyi anında yapabilecek biridir.
Trojanı ben 11 yaşımdayken bile yapıyordum, her şeyi anında yapan da trojanı atan değil zaten, trojanın kendisi.

Trojanı ben 11 yaşımdayken bile yapıyordum, her şeyi anında yapan da trojanı atan değil zaten, trojanın kendisi.

Trojani kendi kendisinemi atıyor, hadi onu geçtim trojanı kendisimi kodluyor, hadi onu da geçtim kendisimi fudluyor? Trojan atıp bilgiler ele geçince beklemek aptallıktır. Siz 11 yaşında trojanla ne yapacağınızı bilmediğiniz için burada konuşuyorsunuz. Hiç kimse internet bankalarından bahsetmemiş ilk yapması gerekenlerden biride internete alışveriş açık olan kapatması. İyi Sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı