Trojan internet bağlantısını kesebilir mi?

Buğra2928

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bilgisayarıma trojan bulaştı ve 1 gün sonra internet baglantım kendiliginden kesiliyor. Bilgisayarı açtıgımda internete baglı, 1 dakika sonra kesiliyor. Acaba bunu trojan mi yapıyor yoksa benim Ethernet'im mi bozuldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de olabilir. Kaspersky ile tam tarama ve Windows defender çevrimdışı tarama yap.

Internet bağlantın yoksa trojan bir işe yaramaz herhangi bir verini çekemez Windows Defender ile tarat sonra Ethernet sorunları algıla yap Ethernet sorunun düzelir.

Bence kisa yoldan format at bir daha craked şeyler indirme çünkü şu an silse bile aklın onda kalacak sildi mi diye.

Reis öyle de olmuyor fazla vakit geciriyorum bilgisayar basında oyunları almaya kalksam her ay 5-6 bin TL öderim zaten kişisel bilgilerim kartlarım falan yok bir şey yapamazlar bence

Reis öyle de olmuyor fazla vakit geciriyorum bilgisayar basında oyunları almaya kalksam her ay 5-6 bin TL öderim zaten kişisel bilgilerim kartlarım falan yok bir şey yapamazlar bence.

Her korsan oyunda virus olabilir fakat eğer güvenilir yerden indiriyorsan çok takma genellikle antivirüs şişirmesi oluyor.

Reis öyle de olmuyor fazla vakit geciriyorum bilgisayar basında oyunları almaya kalksam her ay 5-6 bin TL öderim zaten kişisel bilgilerim kartlarım falan yok bir şey yapamazlar bence
Format atmak son seçenektir. Bu foruma bu soruyu sorarsan sana ilk format at derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…