Trojan Kaspersky ile temizlenmiş midir?

Tweaxy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba diğer konulara baktım ama emin olamadım uzerlerinden de geçmiş bayağı tekrardan bir sormak istedim. Biraz once PC'ye trojan bulastırdım. İndirdiğim dosyanın YT yorumlarında trojan oldugunu soylemişlerdi. Hemen sildim indirdiklerimi. Kaspersky ile tarattım 1 tane trojan buldu. Sistem dosyalarına girmiş. Ek olarak 2 tane trojan oldugunu soylemişler ama bende bir tane bulmus diğerini bulamama ihtimali veya dosyaları sildiğimde gitme ihtimali var mı? Sizce yeterli olmuş mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam duzenledim de tekrar bakabilir misiniz 2 tane trojan oldugunu soylemişler ama bende bir tane bulmus diğerini bulamama ihtimali veya dosyaları sildiğimde gitme ihtimali var mı?

Hocam duzenledim de tekrar bakabilir misiniz 2 tane trojan oldugunu soylemişler ama bende bir tane bulmus diğerini bulamama ihtimali veya dosyaları sildiğimde gitme ihtimali var mı?

Tam taramamı yaptınız hızlı tarama mı?

Trojanın kalitesine bağlı açıkçası siz sildiğinizde silinme ihtimali var içiniz rahat etmediyse Windows Defender veya farklı bir programlar tekrar tarayın tabii son çare format.

Hocam formatladım Google hesaplarım ve Epic Games'in şifrelerini değişip çift doğrulama falan ekledim baska yapmam gereken bir şey var mı? silinmiştir herhalde artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…