Trojan.multi.genautoruntask.a Virüsü

Teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için, zaten korsan oyunum yoktu kardeşimin yüklediği dışında. Birkaç gün bakayım şüpheye düşürücü bir şeyler fark edersem atarım format
Hocam eğer kaspersky ve malwarebytes bir şey bulamadıysa bence kalmamıştır. Eğer illa emin olmak istiyorsanız format atın hocam.
Teşekkür ederimm
Kullanmasını bilmediğim bir şey değildi, eski sistemim kötü diye basit sistemlerin kaldırabildiği oyunları crackli yüklüyordum ve hiçbir sorun olmuyordu. Yeni bilgisayarıma da yüklemek istememiştim zaten asla. Kapatmayı da başarı olarak söylemedim yanlış anlamayın. Bilgisayar resmen çökmüştü ve antivirüs açık olmasına rağmen bir işe yaramıyordu ben de kapatmak zorunda kaldım.
 
Kullanmasını bilmediğim bir şey değildi
Bilgisayar resmen çökmüştü ve antivirüs açık olmasına rağmen bir işe yaramıyordu
Bu ikisi birbirini tutmuyor ama Biliyorum diyorsun, resmen çökmüştü işe yaramıyordu diyorsun kapattım diyorsun bilgisayarı.
Bir yazılım işlerken hatta Windows açılırken, güncelleme yaparken lütfen bekleyin diyor bunları boşuan diyorlar değil mi? BIOS güncellerken veya bekle diyor beklemezsen ne olacağını bilmiyorsunuz anlaşılan.
Kısaca bilmiyorsun kullanmasını. Tarama bitmeden sisteme dokunmuşsun zararlıyı temizlerken işine karışmışsın bu kadar.
 

Tam taramada disk kullanımı 100 olduğundan dolayı program açamamış olabilirsiniz. Bence 1 kere iptal etmeden tam tarama yapın virüs bulamazsa temizdir zaten. Ayrıca ayarlardan taramanın güvenlik seviyesini arttırıp azaltabiliyorsunuz tabii süresi de değişiyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…