Y Yihyabey Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #1 Merhaba ben bilgisayarımı kullanıyordum böyle bir şey fark ettim bir trojan nasıl silebilirim? Hiçbir türlü silinmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2023
Merhaba ben bilgisayarımı kullanıyordum böyle bir şey fark ettim bir trojan nasıl silebilirim? Hiçbir türlü silinmiyor.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.847 Makaleler 3 Çözümler 59 23 Ocak 2023 #2 Yihyabey dedi: Merhaba ben bilgisayarımı kullanıyordum böyle bir şey fark ettim bir trojan nasıl silebilirim? Hiçbir türlü silinmiyor. Genişletmek için tıkla... @Prime777 hocam daha iyi bilir fakat temiz kurulum yaparsanız silinir diye biliyorum.
Yihyabey dedi: Merhaba ben bilgisayarımı kullanıyordum böyle bir şey fark ettim bir trojan nasıl silebilirim? Hiçbir türlü silinmiyor. Genişletmek için tıkla... @Prime777 hocam daha iyi bilir fakat temiz kurulum yaparsanız silinir diye biliyorum.
cyper Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 436 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #3 Yihyabey dedi: Merhaba ben bilgisayarımı kullanıyordum böyle bir şey fark ettim bir trojan nasıl silebilirim? Hiçbir türlü silinmiyor. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes indirin taratın Ya da Kaspersky ile taratın.
Yihyabey dedi: Merhaba ben bilgisayarımı kullanıyordum böyle bir şey fark ettim bir trojan nasıl silebilirim? Hiçbir türlü silinmiyor. Genişletmek için tıkla... Malwarebytes indirin taratın Ya da Kaspersky ile taratın.
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #4 Yihyabey dedi: Merhaba ben bilgisayarımı kullanıyordum böyle bir şey fark ettim bir trojan nasıl silebilirim? Hiçbir türlü silinmiyor. Genişletmek için tıkla... Kaspersky veya temiz kurulum.
Yihyabey dedi: Merhaba ben bilgisayarımı kullanıyordum böyle bir şey fark ettim bir trojan nasıl silebilirim? Hiçbir türlü silinmiyor. Genişletmek için tıkla... Kaspersky veya temiz kurulum.
Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 23 Ocak 2023 #5 Malwarebytes: MBAM Download Bitdefender: Bitdefender Download Eset Sysrescue: ESET SysRescue Eset Sysrescue Kullanımı: Eset Sysrescue Kullanımı Kaspersky Rescue Disk: Kaspersky Virüs Koruma Yazılımı 2023 - Ücretsiz Versiyon ve Deneme Sürümü İndirme | Kaspersky Kaspersky Rescue Disk Kullanımı: Kaspersky Rescue Disk Kullanım Rehberi Eset Online Scanner: Virus Online Scanner Software – Antivirus Cleaner Kaspersky Removal Tool: Removal tool for Kaspersky applications (kavremover) Norton Power Eraser: Download and run Norton Power Eraser - Free virus and malware removal tool for Windows ADWCleaner (Reklam zararlı yazılımlarını temizlemek için Malwarebytes'ın ek bir ürünü. İşe yarar!): AdwCleaner - Free Adware Cleaner & Removal Tool | Malwarebytes F-Secure Onlice Scanner: Free online virus scan | F-Secure Online Scanner AVG Free Virus Scan & Malware Removal Tool: Free Virus Scan & Malware Removal Tool
Malwarebytes: MBAM Download Bitdefender: Bitdefender Download Eset Sysrescue: ESET SysRescue Eset Sysrescue Kullanımı: Eset Sysrescue Kullanımı Kaspersky Rescue Disk: Kaspersky Virüs Koruma Yazılımı 2023 - Ücretsiz Versiyon ve Deneme Sürümü İndirme | Kaspersky Kaspersky Rescue Disk Kullanımı: Kaspersky Rescue Disk Kullanım Rehberi Eset Online Scanner: Virus Online Scanner Software – Antivirus Cleaner Kaspersky Removal Tool: Removal tool for Kaspersky applications (kavremover) Norton Power Eraser: Download and run Norton Power Eraser - Free virus and malware removal tool for Windows ADWCleaner (Reklam zararlı yazılımlarını temizlemek için Malwarebytes'ın ek bir ürünü. İşe yarar!): AdwCleaner - Free Adware Cleaner & Removal Tool | Malwarebytes F-Secure Onlice Scanner: Free online virus scan | F-Secure Online Scanner AVG Free Virus Scan & Malware Removal Tool: Free Virus Scan & Malware Removal Tool
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 23 Ocak 2023 #6 Yihyabey dedi: Merhaba ben bilgisayarımı kullanıyordum böyle bir şey fark ettim bir trojan nasıl silebilirim? Hiçbir türlü silinmiyor. Genişletmek için tıkla... Kaldır yazan tuşa basıp eylemleri uygula gibi bir şey olacak ona basın eğer paranoyak biriyseniz ekstradan antivirüs indirebilirsiniz.
Yihyabey dedi: Merhaba ben bilgisayarımı kullanıyordum böyle bir şey fark ettim bir trojan nasıl silebilirim? Hiçbir türlü silinmiyor. Genişletmek için tıkla... Kaldır yazan tuşa basıp eylemleri uygula gibi bir şey olacak ona basın eğer paranoyak biriyseniz ekstradan antivirüs indirebilirsiniz.