Norton Power Eraser (NPE) Windows için ücretsiz bir virüs temizleme aracıdır. NPE bilgisayarınızdaki virüsleri, zararlı programları, casus yazılımları, truva atlarını ve tehditleri tespit eder ve kaldırır.
Norton Power Eraser (NPE) Windows için ücretsiz bir virüs temizleme aracıdır. NPE bilgisayarınızdaki virüsleri, zararlı programları, casus yazılımları, truva atlarını ve tehditleri tespit eder ve kaldırır.
Hocam deneme sürümü için mail falan istiyor şu anda girmek istemiyorum. Başka ne yapabilirim şu anda hiçbirinde tarama yaptığımda bir şey çıkmıyor, görev yöneticisindede bir problem yok.
Hocam deneme sürümü için mail falan istiyor şu anda girmek istemiyorum. Başka ne yapabilirim şu anda hiçbirinde tarama yaptığımda bir şey çıkmıyor, görev yöneticisindede bir problem yok.
İlave olarak NPE konu içerisinde önerilmiş, lakin e-posta adresi girmek istemediğinizi belirtmişsiniz; NPE çok kuvvetli bir tarama programıdır, güvenebilirsiniz. E-posta adresiniz indirme onayı için, herhangi bir abonelik yahut ticari iletiler gönderilmiyor. -Norton Power Eraser
İlave olarak npe konu içerisinde önerilmiş, lakin e-posta adresi girmek istemediğinizi belirtmişsiniz; npe çok kuvvetli bir tarama programıdır, güvenebilirsiniz. E-posta adresiniz indirme onayı için, herhangi bir abonelik yahut ticari iletiler gönderilmiyor. -Norton Power Eraser
Şu anda ESET ile tam tarama yaptım ve bir şey çıkmadı büyük ihtimalle virüsünün v si bile kalmadı ama taratacağım hocam npe ile teşekkürler ilginiz ve yardımınız için.
Şu anda ESET ile tam tarama yaptım ve bir şey çıkmadı büyük ihtimalle virüsünün v si bile kalmadı ama taratacağım hocam npe ile teşekkürler ilginiz ve yardımınız için.