CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 16 Temmuz 2022 #11 Kayra Uysal dedi: Malwarebytes ile tarama yaptırdım bir şey çıkmadı sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sanmam dosya false-positive yüksek ihtimalle sıkıntı çıkacağını sanmam.
Kayra Uysal dedi: Malwarebytes ile tarama yaptırdım bir şey çıkmadı sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sanmam dosya false-positive yüksek ihtimalle sıkıntı çıkacağını sanmam.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 16 Temmuz 2022 #12 Kayra Uysal dedi: Malwarebytes ile tarama yaptırdım bir şey çıkmadı sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Bilgisayarında ilginç bişeyler görmüyorsan rahat olabilirsin.
Kayra Uysal dedi: Malwarebytes ile tarama yaptırdım bir şey çıkmadı sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Bilgisayarında ilginç bişeyler görmüyorsan rahat olabilirsin.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #13 Büyük antivirüsler hata vermemiş zaten. False-positive olduğu belli.