Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 17 Temmuz 2022 #21 Gofret1923 dedi: Hepinize çok teşekkür ederim. Sanırsam Windows Defender'in bir hatası olasa gerek. Genel olarak 3. parti bir yazılım kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Opera GX son güncellemeden sonra Windows onun içindeki bir dosyası trojan olarak algıladı.
Gofret1923 dedi: Hepinize çok teşekkür ederim. Sanırsam Windows Defender'in bir hatası olasa gerek. Genel olarak 3. parti bir yazılım kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Opera GX son güncellemeden sonra Windows onun içindeki bir dosyası trojan olarak algıladı.
Pweck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 1.297 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #22 Bana da geldi bu uyarı korktum açıkçası ama hemen temizledi Windows Defender. Malwarebytes ile taratıyorum tekrar bakalım ne çıkacak ama büyük ihtimal bir bugdır çünkü hepimize aynı anda bu virüs bulaşacak değil ya :/
Bana da geldi bu uyarı korktum açıkçası ama hemen temizledi Windows Defender. Malwarebytes ile taratıyorum tekrar bakalım ne çıkacak ama büyük ihtimal bir bugdır çünkü hepimize aynı anda bu virüs bulaşacak değil ya :/
Ö önce vatan Kilopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 579 Çözümler 5 18 Temmuz 2022 #23 Gofret1923 dedi: Eki Görüntüle 1454325 Şöyle bir trojan kapmışım, sekmelerden "remove from this device'i" işaretledim. Genişletmek için tıkla... Son günlerde nelere tıkladığını ne indirdiğini düşün! Hangi linklere girdin kendin bulursun hem ne önemi varki? Sildiysen düşünme gerisini.
Gofret1923 dedi: Eki Görüntüle 1454325 Şöyle bir trojan kapmışım, sekmelerden "remove from this device'i" işaretledim. Genişletmek için tıkla... Son günlerde nelere tıkladığını ne indirdiğini düşün! Hangi linklere girdin kendin bulursun hem ne önemi varki? Sildiysen düşünme gerisini.
Araseksi Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.571 Çözümler 3 18 Temmuz 2022 #24 m47 dedi: Ben Opera kullanmanızı önermiyorum. Brave kullanın ve şu eklentileri kurun daha güvenli olur sizin için. Eki Görüntüle 1454388 Genişletmek için tıkla... Bu eklentiler ne işe yarıyor.
m47 dedi: Ben Opera kullanmanızı önermiyorum. Brave kullanın ve şu eklentileri kurun daha güvenli olur sizin için. Eki Görüntüle 1454388 Genişletmek için tıkla... Bu eklentiler ne işe yarıyor.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.020 Çözümler 45 18 Temmuz 2022 #25 Araseksi dedi: Bu eklentiler ne işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Gizliliğinizi arttırıyor. Yani tehlikeli siteleri engelliyor bu da sizi güvenli bir surf yapmanıza yardımcı oluyor.
Araseksi dedi: Bu eklentiler ne işe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Gizliliğinizi arttırıyor. Yani tehlikeli siteleri engelliyor bu da sizi güvenli bir surf yapmanıza yardımcı oluyor.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #26 Gofret1923 dedi: Eki Görüntüle 1454325 Şöyle bir trojan kapmışım, sekmelerden "remove from this device'i" işaretledim. Genişletmek için tıkla... Opera ile ilgili genel bir sıkıntı defender opera'da false positive veriyor. m47 dedi: Gizliliğinizi arttırıyor. Yani tehlikeli siteleri engelliyor bu da sizi güvenli bir surf yapmanıza yardımcı oluyor. Genişletmek için tıkla... Ublock brave için yeterli gerisini brave'de yapıyor.
Gofret1923 dedi: Eki Görüntüle 1454325 Şöyle bir trojan kapmışım, sekmelerden "remove from this device'i" işaretledim. Genişletmek için tıkla... Opera ile ilgili genel bir sıkıntı defender opera'da false positive veriyor. m47 dedi: Gizliliğinizi arttırıyor. Yani tehlikeli siteleri engelliyor bu da sizi güvenli bir surf yapmanıza yardımcı oluyor. Genişletmek için tıkla... Ublock brave için yeterli gerisini brave'de yapıyor.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.020 Çözümler 45 18 Temmuz 2022 #27 EMİR37 dedi: uBlock Brave için yeterli gerisini Brave'de yapıyor. Genişletmek için tıkla... Brave sertleştirilince daha güzel gizlilik sağlıyor fazlalık sorun çıkarmaz.
EMİR37 dedi: uBlock Brave için yeterli gerisini Brave'de yapıyor. Genişletmek için tıkla... Brave sertleştirilince daha güzel gizlilik sağlıyor fazlalık sorun çıkarmaz.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #28 m47 dedi: Brave sertleştirilince daha güzel gizlilik sağlıyor fazlalık sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Yok zarar vereceğinden değil sadece siteler geç yüklenebilir diye dedim eklentilerin bir zararı yok.
m47 dedi: Brave sertleştirilince daha güzel gizlilik sağlıyor fazlalık sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Yok zarar vereceğinden değil sadece siteler geç yüklenebilir diye dedim eklentilerin bir zararı yok.