Randro Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #1 Yama indirdim. Sanırım biraz geç oldu. VirusTotal'de trojan gozukuyor. Açtım kurdum ama sıkıntı olabilir. Pek bilmiyorum. Nereden bakabilirim?
Yama indirdim. Sanırım biraz geç oldu. VirusTotal'de trojan gozukuyor. Açtım kurdum ama sıkıntı olabilir. Pek bilmiyorum. Nereden bakabilirim?
Florxsy BAN Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.265 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #2 Kaspersky ya da başka bir antivirüs ile tam tarama yaparak.
A Ahmet Efe9272 Picopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 447 Çözümler 2 23 Eylül 2023 #3 Randro dedi: Yama indirdim. Sanırım biraz geç oldu. VirusTotal'de trojan gozukuyor. Açtım kurdum ama sıkıntı olabilir. Pek bilmiyorum. Nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Kaspersky veya walwarabytes veya bitdefender veya Norton gibi uygulamalar ile tam tarama yaparak anlayabilirsin.
Randro dedi: Yama indirdim. Sanırım biraz geç oldu. VirusTotal'de trojan gozukuyor. Açtım kurdum ama sıkıntı olabilir. Pek bilmiyorum. Nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Kaspersky veya walwarabytes veya bitdefender veya Norton gibi uygulamalar ile tam tarama yaparak anlayabilirsin.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 750 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #4 Randro dedi: Yama indirdim. Sanırım biraz geç oldu. VirusTotal'de trojan gozukuyor. Açtım kurdum ama sıkıntı olabilir. Pek bilmiyorum. Nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Güvenlik taraması yapabilirsin antivirüs programlarından.
Randro dedi: Yama indirdim. Sanırım biraz geç oldu. VirusTotal'de trojan gozukuyor. Açtım kurdum ama sıkıntı olabilir. Pek bilmiyorum. Nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Güvenlik taraması yapabilirsin antivirüs programlarından.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 23 Eylül 2023 #5 Randro dedi: Yama indirdim. Sanırım biraz geç oldu. VirusTotal'de trojan gozukuyor. Genişletmek için tıkla... Geç olup olmadığını bilemeyiz. Virüstotal linkini paylaşın.
Randro dedi: Yama indirdim. Sanırım biraz geç oldu. VirusTotal'de trojan gozukuyor. Genişletmek için tıkla... Geç olup olmadığını bilemeyiz. Virüstotal linkini paylaşın.
Randro Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #6 VirusTotal VirusTotal'de gözüküyor ama Kaspersky'dan hem hızlı hem de tam tarama yaptım bir de Windows'tan yaptım çıkmadı temiz gözüküyor umarımda öyledir.
VirusTotal VirusTotal'de gözüküyor ama Kaspersky'dan hem hızlı hem de tam tarama yaptım bir de Windows'tan yaptım çıkmadı temiz gözüküyor umarımda öyledir.