Trojan:PDF/Phish.RR!MTB virüsü

veasd

Centipat
Daha fazla  
-Windows 10-
Hiçbir Güvenlik Programı Kullanmıyorum. Defender kullanıyorum. Bugün bir oyunla alakalı bir forumumsu bir siteye girdim. Robot musunuz testi vardı. hiçbir şeye basmamıştım ve hiçbir şey inmemişken Defender repor verdi:

Trojan: PDF/Phish.RR!MTB​

-Hiçbir PDF dosyası açmadım-
Kaldıra bastım AVG Free kurdum tarama yaptırdım -hızlı- Virüs bulmadı. Defender'dan tam tarama yaptım. Hiçbir şey bulmadı. Format vesaire gerekir mi?

Trojan: PDF/Phish.RR!MTB​

AVG'yi geri sildim. Çünkü eğer bir virüs bulursa çözmek için hemen paralı versiyona geç diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenlik yazılımı kullanmak ZORUNDASIN.

Malwarebytes ile de bir tane tarama yapın o da bulmazsa virüs büyük ihtimalle yoktur.

Kaspersky ve Malwarebytes indirip tarat. Hızlı yerine tam tarama yap bazı virüsler saklanabiliyor.

Tamamdır Hemen Yapıyorum Ama Benşm Bildiğim Kaspersky Şirket İçin Daha İyi Değil mi?

AVG ile yapmışsın + Hızlı yapmışsın. Öyle yaparsan bir şey bulursa ben ne olayım? Kaspersky + Malwarebytes ile tam tarama yap.

İlk önce Karspersky ile sistemini tam taramadan, geçir ardından Malwarebytes ile tarat için rahat etmez ise temiz kurulum yapabilirsin.

Malware bytes'ın gerçek sitesi yok mu ? Gezginlerden İndirecek Değilim. (buldum .d)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…