T TATLIKEDİ Zeptopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #11 Bende de aynısı oldu, Opera GX kullanıyorum siteye bir şey yazınca Windows Defender uyarı verdi.
M Mineds Kilopat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 44 2 Haziran 2021 #12 TATLIKEDİ dedi: Bende de aynısı oldu, Opera GX kullanıyorum siteye bir şey yazınca Windows Defender uyarı verdi. Genişletmek için tıkla... Korkulacak bir şey yok ama bir virüs taraması yapabilirsin. Kaspersky 30 günlük ücretsiz deneme sürümü veriyor.
TATLIKEDİ dedi: Bende de aynısı oldu, Opera GX kullanıyorum siteye bir şey yazınca Windows Defender uyarı verdi. Genişletmek için tıkla... Korkulacak bir şey yok ama bir virüs taraması yapabilirsin. Kaspersky 30 günlük ücretsiz deneme sürümü veriyor.
Görkem3 Centipat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 224 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Nisan 2022 #13 Kanka karantinaya almış için rahat olsun koruma geçmişinden virüsü kopyala yeni dosya oluştur yapıştır eğer hata veriyorsa virüs gitmiş demektir.
Kanka karantinaya almış için rahat olsun koruma geçmişinden virüsü kopyala yeni dosya oluştur yapıştır eğer hata veriyorsa virüs gitmiş demektir.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 9 Nisan 2022 #14 Silin.