Trojan silmek için antivirüs programı

C4a

Kilopat
Arkadaşlar evdeki internet bu aralar sapıtmış durumda. Bende bunun trojanden kaynaklandığını düşünüyorum bunun için öneri virüs programı var mı ücretsiz olması iyi olur tek seferlik falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
ComboFix agresif bir yazılım sistem dosyalarına zarar verebiliyor.

Kaspersky IS + MBAM (Malwarebytes Anti-Malware) ile tarama yapabilirsiniz. Olmadı NPE (Norton Power Eraser) veya KRD (Kaspersky Rescue Disk).
O zaman cahilliğime verin. Böyle bir program olduğunu bilmiyordum. Düzenliyorum hemen üzgünüm.

MBAM tarzı yazılımlar trojan tarzı zararlılarda iyi bir IS kadar genelde etkili olamazlar, benim gözlemlerim bu yönde. Bu nedenle bir zararlı temizliğinde zararlının türüne göre yazılım önermek gerekir.

Örneğin konu sahibinin sorunu adware tarzı bir şey olsaydı MBAM önermek normaldir. Ama trojan tarzı şeylerde IS yazılımları daha başarılı bir koruma ve engelleme sunacaktır. Tespit edemese bile güvenlik duvarı sayesinde genel itibariyle zararlı bağlantılar ve denemeler engellenecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı