Trojan sonrası FPS düşüşü

rxckcity

Decapat
Daha fazla  
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
HDD
Merhaba. Geçen CS:GO'ya gireyim dedim girerken her zamankinden geç açılıyordu oyunu açtım ve her zamanki gibi topluluk sunucularına girdim. FPS her zamankinden daha düşüktü önceden 120+ alırken bu kez -60 FPS'lerde almaya başladım ve çoğu zamandan daha fazla drop giriyordu bilgisayara virüs girdiğini düşündüm ve Kaspersky anti virüsü açtım açtığımda hızlı tarama yaptım ve bir şey çıkmadı sonraki gün bilgisayarı açtığımda sağ altta trojan uyarısı vermişti Kaspersky anti virüs. Hemen temizledim bilgisayar yeniden başlatılacak demişti başlatılmadan hata verdi DLL hatası gibi bir şeyi anlamadım tamam dedim ama kapanmadı 10 15 kere tıkladıktan sonra bilgisayar yeniden başladı Gmail'imi kontrol ettim ve herhangi bir sıkıntı yok gibi gözüküyordu bilgisayarda tam tarama yaptım 1 tane daha trojan bulmuştu ve o da bir Türkçe yama progra mıydı onu da temizledim, FPS çözülmüştür diyerek CS:GO'yu açtım ve düzelmişti ama 2 3 saat sonra tekrar girdiğimde tekrar aynı FPS'lerdeydi. O zaman içinde herhangi bir şey indirmedim. Ne yapabilirim FPS konusunda? Format için üşeniyorum.

Malwarebytes ile taratın. Hala düzelmez ise, formattan başka çare yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…