Trojan sonrası ne yapılmalı?

Lil Wonka

Hectopat
Dün bilgisayara Trojan girdi. Epic Games, Ubisoft ve EA hesaplarım çalındı. Discord'da çalınmaya çalıştı ama engellendi. EA hesabımı geri aldım. Bilgisayara temiz format çakıp Defender'dan 3 kere tam tarama yaptım. Mail şifremi değiştirdim. Her yerde 2 aşamalı doğrulama açtım. Hâlâ korkuyorum çünkü dün 22.00 civarı bulaşan virüs az önce Discord'u ele geçirmeye çalıştı veya yeni bildirim düştü bilmiyorum. Ne yapmalıyım sizce? Google'ın 2FA uygulamasını indirip bütün uygulamalara koyacağım birazdan.

Hocam sakin olun önce eski bilgisayarınızda girili olan bütün uygulamarın şifresini değiştirin. Şuanda bilgisarınıza format attığınız için temizdir, çalınan hesapların desteğine yazıp hesapları geri almaya çalışın bir de başta dediğim gibi soğukkanlılığınızı koruyup, bütün girili olan site, uygulama vs. şifrelerini değiştirin.

Bende de oldu hocam 7-8 gün önce hızlıca değiştir. Şifreler satılıyordur zaten etrafta şuan. Bir de merak ettim neden bulaştı?

Bende de oldu hocam 7-8 gün önce hızlıca değiştir. Şifreler satılıyordur zaten etrafta şuan. Bir de merak ettim neden bulaştı?
Dürüst olayım korsan program kuruyordum. Bu da bana ders oldu artık

Epic Games'e talep yollamiyorum ki. Talep gönderilemedi diyor.

Dürüst olayım korsan program kuruyordum. Bu da bana ders oldu artık

Bende hile işlerine girmem artık. Steam hesabı için hızlı davranın çünkü genelde Steam ve Discord'da fake link atıyorlar arkadaşlarınıza.

Antivirüs varken korsan program kursaydın onu engellerdi demek ki antivirüsünde yok.
Hocam antivirüs engellediği için kapadım zaten. Salaklık bende yani ne deseniz etseniz haklısınız.

Bende hile işlerine girmem artık. Steam hesabı için hızlı davranın çünkü genelde Steam ve Discord'da fake link atıyorlar arkadaşlarınıza.
Steam'i ellememişler. Sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…