Arda14124
Picopat
Daha fazla
Yaklaşık 10 gün önce Kaspersky'dan trojan uyarısı aldım ve trojanı silmek için 2-3 kere bilgisayarı yeniden başlattı sonrasında diğer virüs uygulamalarıyla ESET Malwarebytes ve birkaç uygulamayla daha tarattım ve temiz çıktı. Sonrasında Steam ve Epic Games açılmadığı için temiz kurulum yaptım (Windows 11'in ayarlarından). Fakat bugün de Steam'den ETS 2 güncellemesi yaparken (normalde Kaspersky kullanıyorum ve arkada sürekli sistemi izliyor, onun sayesinde önceki trojani buldu) Malwarebytes böyle bir uyarı verdi:
Daha sonra yaklaşık 5 dakika sonra Team Fortress 2 indirmeye başladım ve sonra 2 kez üst üste böyle bir uyardı daha verdi:
Galiba ikisi de aynı domain. Bundan önce de Metin2 indirmeye çalışırken böyle olmuştu. Bilgisayara temiz kurulum yapmadan önce ise trojan Opera GX'in klasöründeki bir EXE dosyasıydı.
Sebebi nedir? Gerçekten bir virüs falan mı yedim yoksa yanlış uyarı mı anlamadım. Kaspersky ve Malwarebytes ile sürekli taramalar yapıyorum ama bir şey çıkmıyor.
Daha sonra yaklaşık 5 dakika sonra Team Fortress 2 indirmeye başladım ve sonra 2 kez üst üste böyle bir uyardı daha verdi:
Galiba ikisi de aynı domain. Bundan önce de Metin2 indirmeye çalışırken böyle olmuştu. Bilgisayara temiz kurulum yapmadan önce ise trojan Opera GX'in klasöründeki bir EXE dosyasıydı.
Sebebi nedir? Gerçekten bir virüs falan mı yedim yoksa yanlış uyarı mı anlamadım. Kaspersky ve Malwarebytes ile sürekli taramalar yapıyorum ama bir şey çıkmıyor.
Son düzenleyen: Moderatör: