uygulama değil rar dosyası. dosyayı masaüstüne attığımda uyarı yedim dosyayı açmak için tıkladığımda dosya açılmadı windows direk karantinaya aldı pcyi kapatıp açtığımda ise dosyayı sildi.
uygulama değil rar dosyası. dosyayı masaüstüne attığımda uyarı yedim dosyayı açmak için tıkladığımda dosya açılmadı windows direk karantinaya aldı pcyi kapatıp açtığımda ise dosyayı sildi.
False-positive olabilir hocam, yamalarda oluyor öyle şeyler. Buraya atmasında kötü bir şey yok. Emin olamamış konu açmış, insanlara böyle yapmak yerine yardımcı olmaya çalışsanız daha iyi olur şahsi fikrim olarak.
False-positive olabilir hocam, yamalarda oluyor öyle şeyler. Buraya atmasında kötü bir şey yok. Emin olamamış konu açmış, insanlara böyle yapmak yerine yardımcı olmaya çalışsanız daha iyi olur şahsi fikrim olarak.
"Buraya korkmalı mıyım yazmak yerine tarama yapmasının daha doğru olduğunu söylüyorum" bir nevi öyle bir nevi değil. Dediğim gibi en iyi anti-malware bile false-positive çıkarabilir.
Hocam, Windows ve Kaspersky tehdit yok dedi, dosyayı tekrar indirmeye bastığımda iste iki programda izin vermedi dosyayı tekrar indiremedim Kaspersky sonucu temiz gösterdi. @Nizel G@ZerefDragneel@egemenow@375960@KaanPasha@533388