Trojan uyarısından korkulmalı mı?

Hocam buraya yazmak yerine kaspersky free ve malwarebytes taraması yaparsanız korkup korkmamanız gerektiğine kadar verebilirsiniz.

Sorun yok. Çalışmadan silinmiş.

Yine de false possitive olabilir. İndirdiğin dosyayı VirüsTotal'e yükleyip link paylaşırsan virüs mü değil mi bakılır.

Hocam buraya yazmak yerine Kaspersky Free ve Malwarebytes taraması yaparsanız korkup korkmamanız gerektiğine kadar verebilirsiniz.

False-positive olabilir hocam, yamalarda oluyor öyle şeyler. Buraya atmasında kötü bir şey yok. Emin olamamış konu açmış, insanlara böyle yapmak yerine yardımcı olmaya çalışsanız daha iyi olur şahsi fikrim olarak.

Arkadaşa kötü bir şey söylemiyorum, buraya korkmalı mıyım yazmak yerine tarama yapmasının daha doğru olduğunu söylüyorum.

Arkadaşa kötü bir şey söylemiyorum, buraya korkmalı mıyım yazmak yerine tarama yapmasının daha doğru olduğunu söylüyorum.
Bu virüs programlarını siz söylemeden önce bilmiyordum mesela hocam, bilseydim yazmazdım cevaplarınız için teşekkürler.

"Buraya korkmalı mıyım yazmak yerine tarama yapmasının daha doğru olduğunu söylüyorum" bir nevi öyle bir nevi değil. Dediğim gibi en iyi anti-malware bile false-positive çıkarabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…