Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.426 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #1 Merhabalar. Az önce saçma sapan linkli bir siteye girdim Chrome üzerinden. Siteye girdiğimde "IP adresi alınamadı" dedi. Bende zaten saçma bir linki olduğu için ve hata verdiği için çıktım. Trojan veya herhangi bir virüs bulaşmış mıdır?
Merhabalar. Az önce saçma sapan linkli bir siteye girdim Chrome üzerinden. Siteye girdiğimde "IP adresi alınamadı" dedi. Bende zaten saçma bir linki olduğu için ve hata verdiği için çıktım. Trojan veya herhangi bir virüs bulaşmış mıdır?
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 1 Ekim 2020 #2 Bulaşmadığını düşünüyorum. Endişeleniyorsanız bir AV ile tarama yapabilirsiniz.
Oinsan Picopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 294 Çözümler 3 1 Ekim 2020 #3 Kaspersky ile Malwarebytes tam tarama yapın. Kendi sorunuzu cevaplamış olursunuz. Oldu mu?
Xtron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 1.613 Çözümler 6 1 Ekim 2020 #4 1-AdwCleaner 2-JunkRemoveTool Her ikiside portable setup ile kurulum gerektirmez. Bunları indirip sırasıyla tarama yapın ardından içiniz rahat etmediyse Kaspersky ile tam tarama yapabilirsiniz.
1-AdwCleaner 2-JunkRemoveTool Her ikiside portable setup ile kurulum gerektirmez. Bunları indirip sırasıyla tarama yapın ardından içiniz rahat etmediyse Kaspersky ile tam tarama yapabilirsiniz.
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.426 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #5 Avira Anti-virüs ile tarama yaptım fakat bir şey çıkmadı.
WildCharm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Öğrencisi 1 Ekim 2020 #6 Malwarebytes kullanmanızı öneririm. Bana göre en güçlü ve en iyi şekilde koruyan antivirüstür kendisi.
Malwarebytes kullanmanızı öneririm. Bana göre en güçlü ve en iyi şekilde koruyan antivirüstür kendisi.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 1 Ekim 2020 #7 Kaspersky veya Bitdefender kullanarak öğrenebilirsin. Sağlam bir AV kullanmadığın sürece ruhun duymaz. @Murat5038
Kaspersky veya Bitdefender kullanarak öğrenebilirsin. Sağlam bir AV kullanmadığın sürece ruhun duymaz. @Murat5038
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 1 Ekim 2020 #8 Bir atasözü var: Geçti Bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye. AV kullanmıyorsan olan olmuşta olabilir, olmamışta. Sonradan edilebilir de edilmeyebilir de.
Bir atasözü var: Geçti Bor'un pazarı sür eşeği Niğde'ye. AV kullanmıyorsan olan olmuşta olabilir, olmamışta. Sonradan edilebilir de edilmeyebilir de.