EROL KAYMAZ Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #1 Sistemime trojan bulaştı, format atsam virüsü temizleyebilir miyim?
F FurkanAk19 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 829 16 Aralık 2020 #2 Ev ve İşletmeler İçin Kaspersky Siber Güvenlik Çözümleri | Kaspersky Sonraki Nesil Siber Güvenlik Çözümleri Ve Hizmetlerinde Dünya Lideri Olan Kaspersky, Eviniz Ve İşiniz İçin Tüm Siber Tehditlere Karşı Üstün Koruma Sunar. www.kaspersky.com.tr
Ev ve İşletmeler İçin Kaspersky Siber Güvenlik Çözümleri | Kaspersky Sonraki Nesil Siber Güvenlik Çözümleri Ve Hizmetlerinde Dünya Lideri Olan Kaspersky, Eviniz Ve İşiniz İçin Tüm Siber Tehditlere Karşı Üstün Koruma Sunar. www.kaspersky.com.tr
Fermion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 16 Aralık 2020 #3 Fommat en kesin çözümdür elbette ama güçlü bir antivirus yazılımıyla da halledebilirsiniz. Nod32 veya Kaspersky ile tam taratma yapın bilgisayarınızı.
Fommat en kesin çözümdür elbette ama güçlü bir antivirus yazılımıyla da halledebilirsiniz. Nod32 veya Kaspersky ile tam taratma yapın bilgisayarınızı.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #4 Kaspersky ile tarat.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 16 Aralık 2020 #5 Kaspersky ve Nod32 yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
2 217146 Hectopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 802 Makaleler 7 Çözümler 6 16 Aralık 2020 #6 Kaspersky ile tarat içinde kuşku kalırsa temiz kurulum yap.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 16 Aralık 2020 #7 Seradotwav dedi: Kaspersky ve Nod32 yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Nod32 konusunda pek iyi düşünmüyorum, bana yetersiz gibi geliyor. Bence, Nod32 yerine Bitdefender kullanılırsa daha iyi olabilir.
Seradotwav dedi: Kaspersky ve Nod32 yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Nod32 konusunda pek iyi düşünmüyorum, bana yetersiz gibi geliyor. Bence, Nod32 yerine Bitdefender kullanılırsa daha iyi olabilir.
Code cleaner Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 459 Çözümler 4 16 Aralık 2020 #8 Arkadaslar sizce eset nasil, iyi mi? Herkes nod32 ve kaspersky demis o yuzden sordum. Eset bu isleri cozebilir mi?
Arkadaslar sizce eset nasil, iyi mi? Herkes nod32 ve kaspersky demis o yuzden sordum. Eset bu isleri cozebilir mi?
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 16 Aralık 2020 #9 Code cleaner dedi: Arkadaslar sizce eset nasil, iyi mi? Herkes nod32 ve kaspersky demis o yuzden sordum. Eset bu isleri cozebilir mi? Genişletmek için tıkla... Kaspersky haricinde bir güvenlik yazılımı kullanmak istiyorsanız, Bitdefender tercih edebilirsiniz.
Code cleaner dedi: Arkadaslar sizce eset nasil, iyi mi? Herkes nod32 ve kaspersky demis o yuzden sordum. Eset bu isleri cozebilir mi? Genişletmek için tıkla... Kaspersky haricinde bir güvenlik yazılımı kullanmak istiyorsanız, Bitdefender tercih edebilirsiniz.
Code cleaner Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 459 Çözümler 4 16 Aralık 2020 #10 B 52 Stratofortress dedi: Kaspersky haricinde bir güvenlik yazılımı kullanmak istiyorsanız, Bitdefender tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok telefonumda yaklasik 1 yildir eset kullaniyorum ve bana muhtesem otesi geliyor. Degil mi acaba?
B 52 Stratofortress dedi: Kaspersky haricinde bir güvenlik yazılımı kullanmak istiyorsanız, Bitdefender tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yok telefonumda yaklasik 1 yildir eset kullaniyorum ve bana muhtesem otesi geliyor. Degil mi acaba?