Trojan virüsü nasıl temizlenir?

Eray...

Hectopat
Daha fazla  
Dün bilgisayarım hacklendi, virüs sokmuşlar PC'ye. Trojan virüsü. Adam DC'den kendisine arkadaşlık attı, sonra ben PC'yi kapatıp temiz kurulum yaptım. Şu anda bütün şifreleri değiştiriyorum. Başka neler yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün bilgisayarım hacklendi, virüs sokmuşlar PC'ye. Trojan virüsü. Adam DC'den kendisine arkadaşlık attı, sonra ben PC'yi kapatıp temiz kurulum yaptım. Şu anda bütün şifreleri değiştiriyorum. Başka neler yapmam lazım?
Format attıysan ve şifreleri değiştirdiysen sıkıntı yok.
Bilgisayarında adam gibi bir antivirüs bulundurmak dışında ki bunu anlamışsındır :D
Cihazın çok kötü değilse Bitdefender Free kötüyse Kasperskt Free öneririm.
İlk önerim Bitdefender.

Kaspersky antivirüs indir sonra abonelik alabilirsiniz.

Temiz kurulum yaptıysan ve önceki kurulumdan dosya geçirmediysen problem olmaz. Şifrelerini almış olabilir ama düşük olasılık. Bence harici uygulama kullanma Windows Defender Fazlasıyla yeterlidir.

Antivirüs kullanın, güncellemeleri yaptığınızdan emin olun ve sakın ama sakın crack kullanmayın veya bilmediğiniz sitelere virüstotal ile taratmadan girmeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı