sagobch Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #1 Trojan virüsünü nasıl fark ederim? Var mı yok mu diye kontrol etmek istiyorum.
Psikoptik Picopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wossie Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #3 sagobch dedi: Trojan virüsünü nasıl fark ederim? Var mı yok mu diye kontrol etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullanarak bilgisayarınıza tam tarama yapıp kontrol edebilirsiniz 30 günlük denemesi vardı sanırsam.
sagobch dedi: Trojan virüsünü nasıl fark ederim? Var mı yok mu diye kontrol etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kaspersky kullanarak bilgisayarınıza tam tarama yapıp kontrol edebilirsiniz 30 günlük denemesi vardı sanırsam.
MükreminT Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 1.536 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #4 Kaspersky ile tam tarama veya şüphelendiğiniz bir dosyayı taratarak.
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.206 Makaleler 3 Çözümler 15 24 Haziran 2021 #5 Cihazınızda bulundurduğunuz bir anti-virus yazılımı aracılığıyla tarama yapabilirsiniz. Kullandığınız bir yazılım yoksa tavsiye konularına göz atabilirsiniz.
Cihazınızda bulundurduğunuz bir anti-virus yazılımı aracılığıyla tarama yapabilirsiniz. Kullandığınız bir yazılım yoksa tavsiye konularına göz atabilirsiniz.
Heliosx Decapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #6 Malwarebytes yazılımını da kullanabilirsiniz hocam ek olarak. 14 günlük premium deneme sürümü var.