tarıkeren Decapat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Sistem Özellikleri NVİDİA RTX 4050 - İNTEL CORE İ5 12500H - 16GB RAM Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #11 utkagan dedi: Windows Defender geçmişinizi silmeyi denermisiniz. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam defender'da uyarı vermiyor artık Kasperskydan da tam tarama yaptım hiçbir sorun çıkmadı yardımların için çok teşekkür ediyorum <33
utkagan dedi: Windows Defender geçmişinizi silmeyi denermisiniz. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam defender'da uyarı vermiyor artık Kasperskydan da tam tarama yaptım hiçbir sorun çıkmadı yardımların için çok teşekkür ediyorum <33
utkagan Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #12 tarıkeren dedi: Hallettim hocam defender'da uyarı vermiyor artık Kasperskydan da tam tarama yaptım hiçbir sorun çıkmadı yardımların için çok teşekkür ediyorum <33 Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.
tarıkeren dedi: Hallettim hocam defender'da uyarı vermiyor artık Kasperskydan da tam tarama yaptım hiçbir sorun çıkmadı yardımların için çok teşekkür ediyorum <33 Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.