Trojan Virüsü Zararlı mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen attığınız şeyi iyice okuyun bütün nedenler PC’ye sonradan tekrar dosya aktarımı dolayısıyla çıkan sorunlar. Bir bilgisayarı formatladıktan sonra yine eski halindeki dosyaları yenisine aktarırsanız dosya farketmez, formatın bir anlamı kalmaz. Google’a format nedir yazınca bile çıkıyor ne olduğu bir de hala bu formattan sonra virüslerin geçmediğine inanmak istiyorsunuz. Anlayamıyorum ya.

Zehir içsem ölür müyüm? Gibi bir soru bu. Zararlı tabii ki.

Teşekkür ediyorum ama forumda bile formatla geçmeyen virüsler olduğunu okudum. Buna dayanarak inanmıştım. Söylediklerinizden sonra inanmayacağım. Ama neden böyle bir söylentinin çıktığını araştırmaya devam edeceğim.

Kaspersky ile taradım virüsleri sildim herhalde 1 saat önce taradım buldu ve kaldırdı tekrar taradım temiz çıktı umarım silinmiştir yani.
ac black flagde virüs vardı virüsü sildiğimde oyuna girmedi hata verdi oyunu kaldırdım.
spiderman remasteredde virüs vardı onuda sildi ama oyun açıldı sorunsuz oynuyorum sıkıntı olurmu?

PC de pek bir veri fotoğraf falan yoksa format at en azından için rahatlar.

Hocam afedersiniz ama böyle bir sistemde crack oyun kullanmak sisteme ayıp. Önerim önce malwarebytes ve kaspersky ile tarama yapıp ardından temiz kurulum yapmanız ve cracke bulaşmayın.
temiz kurulum derken? formatmı?

PC de pek bir veri fotoğraf falan yoksa format at en azından için rahatlar.
yok sadece dc oyunlar tarayıcı verileri vs

Windows+r yapın mrt yazıp tam taratın bende bile virüs çıktı.

Ben crack oyun oynamam ama ne zaman oynasam formatlıyorum. Çünkü çoğu virüs oluyor zaten. Sana önerim ya Malwarebytes ile bir daha tara ya da içine sinmezse formatla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…