S SADECEİRONİ Picopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 46 4 Ağustos 2025 #1 Öncelikle merhaba, bilgisayarım Windows Defender bu virüsü buldu ama ilk önce Kaspersky ile tarattığım zaman hiçbir şey bulunmadı şu anda virüsü sildim ama içim rahat etmedi bu yüzden tekrar tarıyorum ama PC'ye format atmaya gerek var mı? Dosya Ekleri 1754310013882.png 35 KB · Görüntüleme: 154
Öncelikle merhaba, bilgisayarım Windows Defender bu virüsü buldu ama ilk önce Kaspersky ile tarattığım zaman hiçbir şey bulunmadı şu anda virüsü sildim ama içim rahat etmedi bu yüzden tekrar tarıyorum ama PC'ye format atmaya gerek var mı?
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #2 Winrar dosyasını zararlı olarak algılamış. Yanlış pozitif yani. Sorun yok.
S SADECEİRONİ Picopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 46 4 Ağustos 2025 #3 Sanırım bu arada virüsün bulaşma sebebi savefrom.net MP4 indirmiştim. Fıratt10 dedi: WinRAR dosyasını zararlı olarak algılamış. Yanlış pozitif yani. Sorun yok. Genişletmek için tıkla... Formata gerek var mı yoksa gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim?
Sanırım bu arada virüsün bulaşma sebebi savefrom.net MP4 indirmiştim. Fıratt10 dedi: WinRAR dosyasını zararlı olarak algılamış. Yanlış pozitif yani. Sorun yok. Genişletmek için tıkla... Formata gerek var mı yoksa gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim?
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.725 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2025 #4 SADECEİRONİ dedi: Sanırım bu arada virüsün bulaşma sebebi savefrom.net MP4 indirmiştim. Formata gerek var mı yoksa gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Rahat olun.
SADECEİRONİ dedi: Sanırım bu arada virüsün bulaşma sebebi savefrom.net MP4 indirmiştim. Formata gerek var mı yoksa gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Rahat olun.