zmnxldn Picopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 146 Daha fazla Sistem Özellikleri LENOVO LOQ AMD Ryzen 5-7235HS 24GB 512GB SSD RTX3050 6GB DOS 15.6" FHD 95W Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #1 Merhaba, bugün Windows Defender ile tam tarama yaptım ve bu virüsü buldu. Bunu nasıl kaldırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Eylül 2025
BeyazXtrail Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 742 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #2 Hocam trojan yemişsiniz geçmiş olsun. Format atın veya malwerebytes indirip tarayıp virüsü silebilirsiniz.
Hocam trojan yemişsiniz geçmiş olsun. Format atın veya malwerebytes indirip tarayıp virüsü silebilirsiniz.
zmnxldn Picopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 146 Daha fazla Sistem Özellikleri LENOVO LOQ AMD Ryzen 5-7235HS 24GB 512GB SSD RTX3050 6GB DOS 15.6" FHD 95W Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #3 BeyazXtrail dedi: Hocam trojan yemişsiniz geçmiş olsun. Format atın veya malwerebytes indirip tarayıp virüsü silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows defender ile tam tarama yaptım tehdit temizlendi dedi BeyazXtrail dedi: BeyazXtrail dedi: Hocam trojan yemişsiniz geçmiş olsun. Format atın veya malwerebytes indirip tarayıp virüsü silebilirsini Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Bu virüs rat veya keylogger mi yoksa düz trojan mı hocam
BeyazXtrail dedi: Hocam trojan yemişsiniz geçmiş olsun. Format atın veya malwerebytes indirip tarayıp virüsü silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows defender ile tam tarama yaptım tehdit temizlendi dedi BeyazXtrail dedi: BeyazXtrail dedi: Hocam trojan yemişsiniz geçmiş olsun. Format atın veya malwerebytes indirip tarayıp virüsü silebilirsini Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Bu virüs rat veya keylogger mi yoksa düz trojan mı hocam
BeyazXtrail Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 742 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #4 zmnxldn dedi: Windows defender ile tam tarama yaptım tehdit temizlendi dedi Genişletmek için tıkla... hocam bence siz yine malwerebytes kullanarak tekrar deneyin. defenderi kandırmak kolay
zmnxldn dedi: Windows defender ile tam tarama yaptım tehdit temizlendi dedi Genişletmek için tıkla... hocam bence siz yine malwerebytes kullanarak tekrar deneyin. defenderi kandırmak kolay
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.580 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #5 zmnxldn dedi: Windows defender ile tam tarama yaptım tehdit temizlendi dedi Bu virüs rat veya keylogger mi yoksa düz trojan mı hocam Genişletmek için tıkla... Sanırım veri hırsızı bu minik arkadaş. Düzgün bir antivirüsle virüsün silindiğinin doğrulasanız hayli hayli yeter.
zmnxldn dedi: Windows defender ile tam tarama yaptım tehdit temizlendi dedi Bu virüs rat veya keylogger mi yoksa düz trojan mı hocam Genişletmek için tıkla... Sanırım veri hırsızı bu minik arkadaş. Düzgün bir antivirüsle virüsün silindiğinin doğrulasanız hayli hayli yeter.
zmnxldn Picopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 146 Daha fazla Sistem Özellikleri LENOVO LOQ AMD Ryzen 5-7235HS 24GB 512GB SSD RTX3050 6GB DOS 15.6" FHD 95W Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #6 BeyazXtrail dedi: hocam bence siz yine malwerebytes kullanarak tekrar deneyin. defenderi kandırmak kolay Genişletmek için tıkla... Hocam onu indirmek için de vpn gerekiyor link atsanız TeamOFMind dedi: Sanırım veri hırsızı bu minik arkadaş. Düzgün bir antivirüsle virüsün silindiğinin doğrulasanız hayli hayli yeter. Genişletmek için tıkla... Araştırdığıma göre 2016 da çıkmış bu yaramaz TeamOFMind dedi: Sanırım veri hırsızı bu minik arkadaş. Düzgün bir antivirüsle virüsün silindiğinin doğrulasanız hayli hayli yeter. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz antivirüs önerirseniz sevinirim
BeyazXtrail dedi: hocam bence siz yine malwerebytes kullanarak tekrar deneyin. defenderi kandırmak kolay Genişletmek için tıkla... Hocam onu indirmek için de vpn gerekiyor link atsanız TeamOFMind dedi: Sanırım veri hırsızı bu minik arkadaş. Düzgün bir antivirüsle virüsün silindiğinin doğrulasanız hayli hayli yeter. Genişletmek için tıkla... Araştırdığıma göre 2016 da çıkmış bu yaramaz TeamOFMind dedi: Sanırım veri hırsızı bu minik arkadaş. Düzgün bir antivirüsle virüsün silindiğinin doğrulasanız hayli hayli yeter. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz antivirüs önerirseniz sevinirim
TeamOFMind Decipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 1.580 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2025 #7 McAffe MalwareBytes Kaspersky Avast, Avira, AVG vs. pek güvenmiyorum. VPN'niniz varsa MalwareBytes indirin.
McAffe MalwareBytes Kaspersky Avast, Avira, AVG vs. pek güvenmiyorum. VPN'niniz varsa MalwareBytes indirin.