trojan.win32.hosts.gen yüzünden klavye ve mouse kullanılmıyor

548073

Centipat
Kaspersky'yi kurdum ve virüs olduğunu söyledi .trojan.win32.hosts.gen adlı bir trojan ve temizle yeniden başlat dedim ve bilgisayar açılınca ekran gelince mouse ve klavyeyi hiçbir şekilde kullanamıyorum, yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cözüm bulamadim ama farkli bir diske windows kurup diğer ana windowstaki dosyalarima erişebiliyorum

Cözüm bulamadim ama farkli bir diske windows kurup diğer ana windowstaki dosyalarima erişebiliyorum
Bazı Zararlılarda olabiliyor. Zararlıya müdahale edilince bu zararlı Çok rahat Sürücüleri devre dışı bırakabiliyor bir kurtarma diski veya linux ortamında önemli dosyaları yedekletin sonra format atın veya zararlı taraması yaptırıp klavye driverınızı yükleyin.

Üzüldüm ama internetten her dosyayı indirmeyin benim çok eski PC'ye trojan girdi 6 yaşındayım PC tam bilmiyorum
Ve bu kediyi görünce selam dedim ne güzel PC açılınca kedim oldu acaba artık girerken bu mu olacak dedim ama meğerse SSD gg olmuş ve babama götürdüm ve internetten baktı ve virüs olduğunu öğrendim ve yeni SSD aldık bu yüzden her dosyayı indirmeyin.

Dosya Ekleri

• indir - 2022-06-04T025227.492.jpeg
    6,6 KB · Görüntüleme: 28
Bu memz zararlısı ayrıca niye Yeni SSD aldınız Memz'inin çözümü var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…