isoe Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #1 Bu bir virüs mü arkadaşlar?
BartuBoran Picopat Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #2 Evet tabii ki de sanırım truva atı virüsüydü.
Emr2634 Decapat Katılım 14 Nisan 2023 Mesajlar 576 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Temmuz 2025 #3 isoe dedi: Bu bir virüs mü arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Virüs tabii, Çalıştır kısmına Mrt yazıp tıklayın tam tarama seçeneğini seçin. Trojanlar bilgisayarda tek bulunmazlar.
isoe dedi: Bu bir virüs mü arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Virüs tabii, Çalıştır kısmına Mrt yazıp tıklayın tam tarama seçeneğini seçin. Trojanlar bilgisayarda tek bulunmazlar.
isoe Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #4 Emr2634 dedi: Virüs tabii, Çalıştır kısmına Mrt yazıp tıklayın tam tarama seçeneğini seçin. Trojanlar bilgisayarda tek bulunmazlar. Genişletmek için tıkla... Oyun indirdim de oyunu kurmadan defender direkt karantinaya aldı ben de direkt sildim umarım silinmiştir BartuBoran dedi: Evet tabii ki de sanırım truva atı virüsüydü. Genişletmek için tıkla... defender karantinaya aldı ben de direkt sildim inşallah siliinmiştir
Emr2634 dedi: Virüs tabii, Çalıştır kısmına Mrt yazıp tıklayın tam tarama seçeneğini seçin. Trojanlar bilgisayarda tek bulunmazlar. Genişletmek için tıkla... Oyun indirdim de oyunu kurmadan defender direkt karantinaya aldı ben de direkt sildim umarım silinmiştir BartuBoran dedi: Evet tabii ki de sanırım truva atı virüsüydü. Genişletmek için tıkla... defender karantinaya aldı ben de direkt sildim inşallah siliinmiştir
FX 9590 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 2.069 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Muğla 2 Temmuz 2025 #5 isoe dedi: Oyun indirdim de oyunu kurmadan defender direkt karantinaya aldı ben de direkt sildim umarım silinmiştir defender karantinaya aldı ben de direkt sildim inşallah siliinmiştir Genişletmek için tıkla... Nereden indirdiniz hocam?
isoe dedi: Oyun indirdim de oyunu kurmadan defender direkt karantinaya aldı ben de direkt sildim umarım silinmiştir defender karantinaya aldı ben de direkt sildim inşallah siliinmiştir Genişletmek için tıkla... Nereden indirdiniz hocam?
irfantr452 Picopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 910 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri i512450H RTX3050 4GB 32GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek İş arıyor 2 Temmuz 2025 #6 isoe dedi: Bu bir virüs mü arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Evet virüs.
imparatormape Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 435 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #7 isoe dedi: Oyun indirdim de oyunu kurmadan defender direkt karantinaya aldı ben de direkt sildim umarım silinmiştir defender karantinaya aldı ben de direkt sildim inşallah siliinmiştir Genişletmek için tıkla... Silinmiştir o zaman ama muhtemelen oyuna giremezsiniz.
isoe dedi: Oyun indirdim de oyunu kurmadan defender direkt karantinaya aldı ben de direkt sildim umarım silinmiştir defender karantinaya aldı ben de direkt sildim inşallah siliinmiştir Genişletmek için tıkla... Silinmiştir o zaman ama muhtemelen oyuna giremezsiniz.
isoe Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #8 FX 9590 dedi: Nereden indirdiniz hocam? Genişletmek için tıkla... internetten işte ismini veremiyorum yasak irfantr452 dedi: Evet virüs. Genişletmek için tıkla... defenderdan direkt kaldırdım silinmiş midir tamamen
FX 9590 dedi: Nereden indirdiniz hocam? Genişletmek için tıkla... internetten işte ismini veremiyorum yasak irfantr452 dedi: Evet virüs. Genişletmek için tıkla... defenderdan direkt kaldırdım silinmiş midir tamamen