Trojan:Win32/Kepavll!rfn virüsü nasıl silinir?

Patates.adam

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda slaytımı düzenlemem gerekiyordu. USB'mi taktım ve bildirim geldi tehdit bulundu diye. Sonra karantinaya alıp sildi de. Şu an kokuyorum. Laptopuma bir şey olabilir mi?

ESET yahut Malwarebytes hatta Windows Defender ile baştan sona taratabilirsiniz hocam hâlâ endişeleriniz varsa temiz bir formatla çözebilirsiniz.

Uyarı verdiği dosyayı gidip manuel olarak silmenizi tavsiye ederim. Modlu FL Studio mu kullanıyorsunuz?

Manual olarak dosyayı bulmaya çalıştığımda dosya bulunamadı diyor. Modlu FL Studio kullanmıyorum.

1746734165389.png

ESET yahut Malwarebytes hatta Windows Defender ile baştan sona taratabilirsiniz hocam hâlâ endişeleriniz varsa temiz bir formatla çözebilirsiniz.
hocam tam tarama yaptım birşey bulunmadı.

Bu şekilde bir virüs daha buldu ama gördüğüm forumlarda crackli Windows diye duydum doğru mudur?

1746734334604.png

Son düzenleme:
Manual olarak dosyayı bulmaya çalıştığımda dosya bulunamadı diyor. Modlu FL Studio kullanmıyorum.

Eki Görüntüle 2486956

Hocam tam tarama yaptım bir şey bulunmadı.

Bu şekilde bir virüs daha buldu ama gördüğüm forumlarda crackli Windows diye duydum doğru mudur?

Eki Görüntüle 2486960

Doğrudur herhangi bir bir Windows ürününü aktifleştirmek için kullandıysanız. Örnek olarak Office yahut Windows'un direkt kendisi.

Bilgeseyarcı yapmıştıda Windows'u etkinleştirmiş sonradan bu forumları okuyunca Trendyol'dan bir tane aldım ama OEM değildi bir sıkıntı çıkar mı?

Bilgeseyarcı yapmıştıda Windows'u etkinleştirmiş sonradan bu forumları okuyunca Trendyol'dan bir tane aldım ama OEM değildi bir sıkıntı çıkar mı?

Trendyol keyler eski Windows 7 Pro keyleri ve şirketlerin kendileri için çok fazla alıp ihtiyacı kalmadıktan sonra elden çıkardıkları ürün yelpazeleri ile oluşuyor, Windows 7 keyi ise uğraştırır değilse şak yazar aktifleştirirsin. eğer Windows 7 keyi ise evde bulduğunuda kullanabilirsin.

Windows 7 keyi ile Windows 10 aktifleştirmek için Windows 7 kurup onu aktifleştirip Windows 10'a güncelliyorsun sistemini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı