Trojan:Win32/Malgent virüsü nedir?

Hylenux

Centipat
Daha fazla  
Bu virüs nedir? 2 gün önce çıktı, Kaspersky indirdim onda bir şey çıkmadı, sadece Windows Defender'da çıktı. Format attım tekrar Kaspersky'da tarama yaptım bir şey çıkmadı. Windows Defender'da gene aynısı aynı dosyayı etkilediği şekilde tekrar çıktı, ne yapmalıyım?

Trojan:Win32/Malgent

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-14 222022.png
    19,4 KB · Görüntüleme: 361
Son düzenleyen: Moderatör:
ChatGPT'den baktım bu truva atı gördüğüm kadarıyla Google Chrome'daki mail ve kişisel bilgileriniiz almış gibi görünüyor.

ChatGPT'den baktım bu truva atı gördüğüm kadarıyla Google Chrome'daki mail ve kişisel bilgileriniiz almış gibi görünüyor.
pc ye zararı var mı peki

kaspersky ve malwarebytes ile tam tarama gerçekleştiriniz.
kasperskydan tam tarama yaptım ama hem formattan önce hemde fortmattan sonra çıkmadı sadece windows defenderda çıktı ve aynısı

Formattan sonra Defender'da çıktı mı?
USB ile format mı attınız yoksa ayarlardan sıfırladınız mı?
Eğer USB ile format attıysanız virüs silinmiştir merak etmenize gerek yok fakat ayarlardan sıfırlama yaptıysanız virüs gitmez.

PC'ye zararı var mı peki.

Kaspersky'dan tam tarama yaptım ama hem formattan önce hem de fortmattan sonra çıkmadı sadece Windows Defender'da çıktı ve aynısı.

Formattan sonra da böyle olması aynı Gmail adresini kullandığınız için büyük ihtimal başka Gmail adresi kullanın hocam istediğiniz kadar format atın aynı Gmail adresini kullandığınız için olabilir.

formattan sonra çıktı evet
usb ile format attım silindiyse neden hala çıkıyor?
sıfırlamada yapsam mı diye düşünüyordum

Formattan sonra çıktı evet
USB ile format attım silindiyse neden hala çıkıyor?
Sıfırlamada yapsam mı diye düşünüyordum

Formattan sonra hala uyarı vermesi ilginç, Kaspersky ile tam tarama yaptınız ve bir şey çıkmadı mı?
Malwarebytes ile güvenli modda tam tarama gerçekleştirin bir de.

herşeyim gmailda başka gmail geçmesem sorun olur mu

Formattan sonra hala uyarı vermesi ilginç, Kaspersky ile tam tarama yaptınız ve bir şey çıkmadı mı?
Malwarebytes ile güvenli modda tam tarama gerçekleştirin bir de.
kasperskyda çıkmadı şuanda defenderda da bir şey çıkmadı

şuanlık bir şey çıkmadı bu virüsün pc ye zararı olur mu ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…