Trojan:Win32/Tiggre!plock virüsü

Sen bakma onlara, kaspersky indirip tam tarama yaparsan virüs hala bilgisayarda mı anlayabilirsin.

Teşekkürler, 90 günlük deneme sürümünü indirdim ve tam tarama yapıyorum. Eğer bir şey bulamazsa tamamen kaldırılmış demektir herhalde. Format atmak hiç içimden gelmiyor çünkü.

Kaldırdıysa sıkıntı yok, ama içinde şüphe varsa:

Bu rehberleri uygulayabilirsin.

Uyandım ve şimdi görüyorum

Ayrıca modem ile ne alakası var anlamadım.

Kanka senin IP adresine port açılmış ya modemi kapa aç yaparken IP reset yapacaksın belki çok gelişmiş bir virüs değilse ne olur ne olmaz diye öyle dedim.

Kanka senin IP adresine port açılmış ya modemi kapa aç yaparken IP reset yapacaksın belki çok gelişmiş bir virüs değilse ne olur ne olmaz diye öyle dedim.
Kaspersky temiz dediyse temizdir. Defender'ın bulduğu virüsü Kaspersky'mı bulamayacak?
Yüklediğim bir uygulamayı crack yapmak için yüklediğim bir şeyden dolayı oldu. Ama açmadığım için bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, doğru mu?

Hayır, bilgisayarımı sıfırladıktan sonrasında yüklediğim ilk ve tek crack yapma ya da crackli uygulama. Bundan önce hiç crackli dosya indirmedim veya kurmadım.
Hocam açmadığınızda bulaşır mı pek bir bilgim yok. Eğer sisteminizde çok uygulama yüklü değilse tam tarama yapmanız çok uzun sürmez. Riske atmayın derim.

Hocam açmadığınızda bulaşır mı pek bir bilgim yok. Eğer sisteminizde çok uygulama yüklü değilse tam tarama yapmanız çok uzun sürmez. Riske atmayın derim.
Tarama hâla devam ediyor, internette de gördüğüm kadarıyla .exe dosyası (trojan) açılmadığı sürece bir sıkıntı yok demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…