Trojan:Win32/Vundo.gen!D virüsü nasıl silinir?

Bilgisayarda AnyDesk yok sadece Steam Xbox Epic Discord Spotify var onun dışında en son farklı şey olarak ETS 2 de atölye öğesi kurduydum tek şüphelendiğim şey bu oldu.

O 2. görünen şey konu dışı bence öyle driver kuran şeylerde bilinmedik bir şeyse virüs normaldir ya da false possible olabilir sürücü kurduğu için

Driver uygulamasını ben yüklemedim kendi kendine gelmiş o bilgisayarda biseyler yapıyor ama çözemedim bide Adobe reader gelmiş kendi kendine 2010versiyonu

Driver uygulamasını ben yüklemedim kendi kendine gelmiş o bilgisayarda bir şeyler yapıyor ama çözemedim bir de Adobe reader gelmiş kendi kendine 2010VERSiyonu.

Dediğim gibi bende bomboş bir PC varken bu geliyorsa konu sadece Microsoft'la alakalı bir şey muhtemelen.

Sende onun haricinde başka bir şeyler var.

Dediğim gibi bende bomboş bir PC varken bu geliyorsa konu sadece Microsoft'la alakalı bir şey muhtemelen.

Sende onun haricinde başka bir şeyler var.
Güvenlik açığı var tahminim ondan oluyo yada defeder ile alakalı bi güvenlik sorunu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…