slawinyus Femtopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #21 222744 dedi: Görev yöneticisi, başlangıç yerine gelip sağ tıklayıp dosya konumuna git der misin, ayarlar menüsünü kullanmayı bilmiyorum. Ek olarak olasılık var ama bende bir kesin çözüm var (neredeyse) evde temiz bilgisayar var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bir anlığına geldi sonra kayboldu şu an görev yöneticisinden bulamıyorum bu arada sadece bir bilgisayar var maalesef.
222744 dedi: Görev yöneticisi, başlangıç yerine gelip sağ tıklayıp dosya konumuna git der misin, ayarlar menüsünü kullanmayı bilmiyorum. Ek olarak olasılık var ama bende bir kesin çözüm var (neredeyse) evde temiz bilgisayar var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bir anlığına geldi sonra kayboldu şu an görev yöneticisinden bulamıyorum bu arada sadece bir bilgisayar var maalesef.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 19 Mart 2021 #22 slawinyus dedi: Hocam bir anlığına geldi sonra kayboldu şu an görev yöneticisinden bulamıyorum bu arada sadece bir bilgisayar var maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam taramalar temiz mi, MBAM ile taradınız sanırım (konular karışmış olabilir) taramadıysanız tarayın.
slawinyus dedi: Hocam bir anlığına geldi sonra kayboldu şu an görev yöneticisinden bulamıyorum bu arada sadece bir bilgisayar var maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam taramalar temiz mi, MBAM ile taradınız sanırım (konular karışmış olabilir) taramadıysanız tarayın.
slawinyus Femtopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #23 222744 dedi: Hocam taramalar temiz mi, MBAM ile taradınız sanırım (konular karışmış olabilir) taramadıysanız tarayın. Genişletmek için tıkla... Taradım ve dosyaları sildim 222744 dedi: Hocam taramalar temiz mi, MBAM ile taradınız sanırım (konular karışmış olabilir) taramadıysanız tarayın. Genişletmek için tıkla... Kaspersky hocam
222744 dedi: Hocam taramalar temiz mi, MBAM ile taradınız sanırım (konular karışmış olabilir) taramadıysanız tarayın. Genişletmek için tıkla... Taradım ve dosyaları sildim 222744 dedi: Hocam taramalar temiz mi, MBAM ile taradınız sanırım (konular karışmış olabilir) taramadıysanız tarayın. Genişletmek için tıkla... Kaspersky hocam
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 19 Mart 2021 #24 slawinyus dedi: Taradım ve dosyaları sildim Kaspersky hocam Genişletmek için tıkla... MBAM bir şey buldu mu? Bulmadıysa şu anda bir gariplik var mı. Taramadan sonra yeniden başlattın mı?
slawinyus dedi: Taradım ve dosyaları sildim Kaspersky hocam Genişletmek için tıkla... MBAM bir şey buldu mu? Bulmadıysa şu anda bir gariplik var mı. Taramadan sonra yeniden başlattın mı?
E Eughy De Picopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 237 Makaleler 1 Yer Everest Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi. 19 Mart 2021 #25 Format.