Trojan'ı sildim format atmalı mıyım?

Merhabalar bugün video çekmek için bir uygulama indirdim (cracklisini) indirdiriken Windows Defender kötü yazılım dedi kaldırdı ben programı kapadım yükledim yükledikten sonra her şey çok geçti karantina kısmına baktığımda trojan olduğunu fark ettim araştırdım bayağı tehlikeliymiş doysa sonu exe ile bitiyor neyse nasıl silerim? Virüs programı alamam çünkü hepsi ücretli ne yapmam gerek? Darkcomet ratdan taradım temiz çıktı simdi Windows Defender'a baktığımda dışlanan işlemde trojanı gördüm onu kaldırdım format atmalı mıyım? İçinde bütün Microsoft Office uygulamarı var formattan sonra onlar gider mi ne yapmam gerek?

Kaspersky uygulaması ile taratıp, temizlemeni öneririm. İçin rahat etmezse Windows 10 Temiz kurulum yapabilirsin. Zira daha etkili olur. Bundan sonra orjinal kullanın ve Crack konusunda bir uyarı olmuş olsun.

Formata gerek yok "Crack" yazılımları genellikle virüslü olduğu için böyle tepki verirler.
Sistemi MalwareBytes ile taratın.
Kaynağınız güvenli değil ise veya sağlamcı biriyseniz format atın en garanti yöntem.

Malwarebytes ücretsiz. Taratın virüs çıkarsa kendisi siler.

Kaspersky uygulaması ile taratıp, temizlemeni öneririm. İçin rahat etmezse Windows 10 Temiz kurulum yapabilirsin. Zira daha etkili olur. Bundan sonra orijinal kullanın ve Crack konusunda bir uyarı olmuş olsun.

1.Kaspersky'a para veremem
2. Windows 8.1Pro içinde bütün microsoft office uygulamarı var format atınca onlar gider mi?
3.Windows 10 kuramam çünkü Ramim 4 GB i3 İŞLEMİ Windows 10 İÇİN YETERLİ GÖRMÜYORUM Windows 10'da KASARKEN 8.1Pro'da GRAM KASMA YOK

Kaspersky uygulaması ile taratıp, temizlemeni öneririm. İçin rahat etmezse Windows 10 Temiz kurulum yapabilirsin. Zira daha etkili olur. Bundan sonra orijinal kullanın ve Crack konusunda bir uyarı olmuş olsun.
şu an deniyorum inş olur teşekkürler
öncelikle çok teşekküer ederim sildim 68 tane buldu sildim daha varmıdır tekrardan tarama yapıyorum yani epostamla oturum falan açsam çalınırmı? veya daha virüs varmıdır?
Kaspersky uygulaması ile taratıp, temizlemeni öneririm. İçin rahat etmezse Windows 10 Temiz kurulum yapabilirsin. Zira daha etkili olur. Bundan sonra orjinal kullanın ve Crack konusunda bir uyarı olmuş olsun.
sildim 68 tane buldu sildim daha varmıdır tekrardan tarama yapıyorum yani epostamla oturum falan açsam çalınırmı? veya daha virüs varmıdır?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…