Merhaba, Windows 10 kullanıyorum ve geçenlerde walliant versions 1.0.0.1 adlı trojan bilgisayarıma bulaştı. Taramalar yaptım. Trojan'ı Denetim Masası'ndan sildim. Dosyasını buldum, sildim. %appdata%'dan bir yerden daha silmiştim gizli bir dosyasını. Görev yöneticisinde yok ama bu walliant versions 1.0.0.1 adlı trojan, onun yerine yayıncısı yazmayan Update adlı bir uygulama vardı devre dışı bıraktım. Trojan'ın nasıl gittiğini, silindiğini veya yok olduğunu nereden anlayabilirim? Artık yaklaşık 3-4 tane Anti-Virüs kullanıyorum.
Trojan'ın nasıl gittiğini, silindiğini veya yok olduğunu nereden anlayabilirim?
Merhaba, Windows 10 kullanıyorum ve geçenlerde walliant versions 1.0.0.1 adlı trojan bilgisayarıma bulaştı. Taramalar yaptım. Trojan'ı Denetim Masası'ndan sildim. Dosyasını buldum, sildim. %appdata%'dan bir yerden daha silmiştim gizli bir dosyasını. Görev yöneticisinde yok ama bu walliant versions 1.0.0.1 adlı trojan, onun yerine yayıncısı yazmayan Update adlı bir uygulama vardı devre dışı bıraktım. Trojan'ın nasıl gittiğini, silindiğini veya yok olduğunu nereden anlayabilirim? Artık yaklaşık 3-4 tane Anti-Virüs kullanıyorum.
Trojan'ın nasıl gittiğini, silindiğini veya yok olduğunu nereden anlayabilirim?
Sisteminizde yaşadığınız performans düşüşü, kilitlenme, zararlı etkisi, uygulama hatalarından kaynaklanan sorunsalları analiz etmek ve performans iyileştirmesi, zararlı etkisini inaktif etmek için bize HijackThis yazılımı ile yaptığınız tarama Logunu burada paylaşmanız gerekmektedir...
Konu içinde rapor paylaşacak olan kişi sorununu açıkça belirtmesi gereklidir. Yazılımı bir klasör içine atıp altta verilen şıklar işaretli şekilde Scan yapın. Scan bitince klasör içinde çıkan txt dosyalarını rarlayıp dosya upload servislerinden birine upload edip paylaşın. Kurallara uygun...
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.