Evet öyle oldu.İki kere tıkladın sana yönetici olarak çalıştırma seçeneği çıktı sende hayır dedin. Eğer böyle olduysa muhtemelen birşey olmamıştır.
Neyle tarattınız?Virüslü bir dosyaya 2 kere tıkladım fakat biraz şüphelendim ve yönetici olarak çalıştırma kısmında hayır seçeneğine bastım. Tarattıktan sonra trojan çıktı. Fakat çalışmasına izin vermedim. Virüs girer mi?
Virustotal ve Kaspersky'ın kendi virüs tarama websitesi ile tarattım.Neyle tarattınız?
2 kere tıkladıktan sonra yöneticiyi kabul etmediyseniz çoğu program trojan veya malware olsa bile kapanır ve çalışmaz ancak açılanlarda var.
Web sitesini taratmanız hiç bir şey ifade etmiyor. Adı üstünde Web sitesi dosya değil bir şey değil.Virustotal ve Kaspersky'ın kendi virüs tarama websitesi ile tarattım.
Açılanlar güzel kodlanmış oluyor ve nadiren oluyor.Neyle tarattınız?
2 kere tıkladıktan sonra yöneticiyi kabul etmediyseniz çoğu program trojan veya malware olsa bile kapanır ve çalışmaz ancak açılanlarda var.
Hayır yanlış anladınız, dosyayı Kaspersky'ın virüs tarama websitesi var orada dosyayı tarattım. Bir de Virustotal.Web sitesini taratmanız hiç bir şey ifade etmiyor. Adı üstünde Web sitesi dosya değil bir şey değil.
Yanlış yere yazmışım sanırım mesajıHayır yanlış anladınız, dosyayı Kaspersky'ın virüs tarama websitesi var orada dosyayı tarattım. Bir de Virustotal.
Teşekkürler.Yanlış yere yazmışım sanırım mesajı. Kusura bakmayın.
VirusTotal sonuçlarını atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.
Yönetici izni vermediyseniz çalışmaz çoğu virüs yani problem olacağını sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.