F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 3 Kasım 2019 #1 Bu kelime hakaret sayılır mı?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Kasım 2019 #2 Sayilmaz. Kim sayiliyor derse delilik raporu alsin.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 3 Kasım 2019 #3 efedesu dedi: Sayilmaz. Kim sayiliyor derse delilik raporu alsin. Genişletmek için tıkla... "Adam trol'lük yapıyor bir de ciddi ciddi mesaj yazanlar olmuş" demiştim bir forumda, bunu dava edebilir mi?
efedesu dedi: Sayilmaz. Kim sayiliyor derse delilik raporu alsin. Genişletmek için tıkla... "Adam trol'lük yapıyor bir de ciddi ciddi mesaj yazanlar olmuş" demiştim bir forumda, bunu dava edebilir mi?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Kasım 2019 #4 FalconPolat dedi: "Adam trol'lük yapıyor bir de ciddi ciddi mesaj yazanlar olmuş" demiştim bir forumda, bunu dava edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Boyle bir dava acsa bile buyuk ihtimalle mahkeme kabul etmez. Hakaret yok ki mesajin icinde.
FalconPolat dedi: "Adam trol'lük yapıyor bir de ciddi ciddi mesaj yazanlar olmuş" demiştim bir forumda, bunu dava edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Boyle bir dava acsa bile buyuk ihtimalle mahkeme kabul etmez. Hakaret yok ki mesajin icinde.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 3 Kasım 2019 #5 efedesu dedi: Boyle bir dava acsa bile buyuk ihtimalle mahkeme kabul etmez. Hakaret yok ki mesajin icinde. Genişletmek için tıkla... Peki o halde, ben de öyle düşündüm ama paranoyak bir tip olduğum için çok fazla takarım böyle şeyleri.
efedesu dedi: Boyle bir dava acsa bile buyuk ihtimalle mahkeme kabul etmez. Hakaret yok ki mesajin icinde. Genişletmek için tıkla... Peki o halde, ben de öyle düşündüm ama paranoyak bir tip olduğum için çok fazla takarım böyle şeyleri.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Kasım 2019 #6 FalconPolat dedi: Peki o halde, ben de öyle düşündüm ama paranoyak bir tip olduğum için çok fazla takarım böyle şeyleri. Genişletmek için tıkla... Dava acsalar bile kazanabilecegi bir sey yok ki. Tazminat davasi acsa kazanacagi paranin 2 kati avukat masraflarina gidecek.
FalconPolat dedi: Peki o halde, ben de öyle düşündüm ama paranoyak bir tip olduğum için çok fazla takarım böyle şeyleri. Genişletmek için tıkla... Dava acsalar bile kazanabilecegi bir sey yok ki. Tazminat davasi acsa kazanacagi paranin 2 kati avukat masraflarina gidecek.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 19 Kasım 2019 #7 Hınzır ne kadar hakaretse troll de o kadar hakarettir. Hatta belki daha hafif bile kaçabilir.
.I.N.И.A. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2016 Mesajlar 2.886 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer 9847 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2019 #8 Değil.
Caraddon Hectopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2019 #9 cidden bu yüzden dava tehditi falan mı aldın hahahahahaha
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 19 Kasım 2019 #10 Bir forumda bir kişi konu açmıştı sorduğu şey gerçekten akla hayale sığar bir şey değildi birçok kişi troll dedi ben de trollemiş dedim kendisi de troll diyenlere dava açacağım dedi. Evet komik bir olay ama yinede tedirgin oluyor insan.
Bir forumda bir kişi konu açmıştı sorduğu şey gerçekten akla hayale sığar bir şey değildi birçok kişi troll dedi ben de trollemiş dedim kendisi de troll diyenlere dava açacağım dedi. Evet komik bir olay ama yinede tedirgin oluyor insan.