Tron V2 vs ultima DUAL-3070

• Konuyu başlatan Earas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 594

Earas

Hectopat
Yer
İstanbul
Tron v2'nin kasasında mesh olmadığı için haliyle daha fazla ısınacak. Ve mesh kasa koymak da milyon milyar tutuyor. O yüzden acaba ultima daha mı mantıklı diye düşündüm tabii ultima SSD de koyunca 23K oluyor. Sizin düşünceniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
3070 Ti olan fiyat olarak daha iyi. 3070'li sistemde anakart kötü, kurumsal anakart koymuşlar. Kasa uzun vadede değiştirilebilir vs ama sırf kasa mesh diye 3070Ti alabilecekken 3070 almaya gerek yok bence.

3070 Ti olan fiyat olarak daha iyi. 3070'li sistemde anakart kötü, kurumsal anakart koymuşlar. Kasa uzun vadede değiştirilebilir vs ama sırf kasa mesh diye 3070Ti alabilecekken 3070 almaya gerek yok bence.
5600 zaten çok ısınan bir islemciymis ben de kasada mesh de yok iyice yanmayalim diye düşündüm. Ayrıca gigabyte tercih edilir mi? Öbür 3070Tİ modelleri arasında nasıldır?

Tron v2'nin kasasında mesh olmadığı için haliyle daha fazla ısınacak. Ve mesh kasa koymak da milyon milyar tutuyor. O yüzden acaba ultima daha mı mantıklı diye düşündüm tabii ultima SSD de koyunca 23K oluyor. Sizin düşünceniz nedir?
Hocam ben de tronv2 alıcam fakat kasa konusunda çok kararsız kaldım. Kasa yükseltmek için de çok fark istiyor. O yüzden 240mm sıvı soğutucu seçtim bu kasaya uygun mudur acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı