wosvos72 Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 931 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İç Mimar 6 Temmuz 2023 #11 Damnman dedi: Tron V3 AMD Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 3070TI Aorus Master – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Kendim tek tek 3060 Ti sistem topladım 25k tuttu. Böyle bir sistem almak daha iyi geldi SSD ve RAM özelleştirmesi yaparak alacağım. Genişletmek için tıkla... 30k için Enix Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4070 – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri bu sistem iyi gibi geliyor bana.
Damnman dedi: Tron V3 AMD Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 3070TI Aorus Master – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri pckolik.com Kendim tek tek 3060 Ti sistem topladım 25k tuttu. Böyle bir sistem almak daha iyi geldi SSD ve RAM özelleştirmesi yaparak alacağım. Genişletmek için tıkla... 30k için Enix Oyun Bilgisayarı – GeForce RTX 4070 – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri bu sistem iyi gibi geliyor bana.
I illegalpower Kilopat Katılım 22 Temmuz 2017 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #12 Damnman dedi: Aynı sistemleri bazen youtuberlar kampanya ile daha ucuza anlaşıyorlar firmalarla.Mesela şuan 26 bin lira sistem , youtuber aynı muadil sistemi 22 bin liraya firma ile anlaşıp verebiliyor. Genişletmek için tıkla... hocam tron v3 deki fiyat sistem ilk çıktıgındaki fiyat ile aynı.sadece bir iki parçanın kalitesi düşmüş o kadar.
Damnman dedi: Aynı sistemleri bazen youtuberlar kampanya ile daha ucuza anlaşıyorlar firmalarla.Mesela şuan 26 bin lira sistem , youtuber aynı muadil sistemi 22 bin liraya firma ile anlaşıp verebiliyor. Genişletmek için tıkla... hocam tron v3 deki fiyat sistem ilk çıktıgındaki fiyat ile aynı.sadece bir iki parçanın kalitesi düşmüş o kadar.