BlackNomx Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 325 Çözümler 2 10 Eylül 2021 #1 Evde genel işlerim için Tronsmart Sono kullanıyorum dışarıda okula vesaire giderken kullansam büyük durur mu sizce? (Kablolu olmasından dolayi biraz garip hissediyorum)
Evde genel işlerim için Tronsmart Sono kullanıyorum dışarıda okula vesaire giderken kullansam büyük durur mu sizce? (Kablolu olmasından dolayi biraz garip hissediyorum)
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 11 Eylül 2021 #2 Biraz kaba ve büyük duruyor, okula giderken kullanırsınız da çantaya nasıl sığdıracaksınız o da muamma. Mikrofonsuz şekilde daha az dikkat çeker.
Biraz kaba ve büyük duruyor, okula giderken kullanırsınız da çantaya nasıl sığdıracaksınız o da muamma. Mikrofonsuz şekilde daha az dikkat çeker.
BlackNomx Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 325 Çözümler 2 11 Eylül 2021 #3 Mikrofonu çıkaracağım tabii ki. Çantamda kulaklığı koyabilecegim yerim var. Neyse, sanırım bir TWS kulak içi kulaklık ile devam edeceğim.
Mikrofonu çıkaracağım tabii ki. Çantamda kulaklığı koyabilecegim yerim var. Neyse, sanırım bir TWS kulak içi kulaklık ile devam edeceğim.