Tronsmart sono kulaklık iadem reddedildi

Daha fazla  
Arkadaşlar tronsmart sono kulaklığını aldım bu ayın başında. Sipariş ettikten bir hafta sonra geldi, heyecanla test ettim ve bozuk çıktı. Kulaklığın sadece sağ tarafı çalışıyordu bazen de hiç çalışmıyordu ayrıca mikrofonu da çalışmıyordu ve çok çabuk düşüyordu mikrofonu takma yerinden. Ben de iade talebinde bulundum 2 hafta sonra anca sonuç geldi ve reddedildiği söylendi. Neden reddedildi diye aradığımızda "elektronik aletler iade edilince 2. ele düşüyormuş ve bu sebepten iade kabul edilmiyor dedi. Ne yapmam gerekiyor? Bozuk aleti mi kullanacağım şimdi? Zaman çalmaktan başka bir şey değildi bu.

Nereden almıştınız? Tüketici hakem heyetine başvuracağınızı belirtin seve seve yardımcı olurlar.
Hepsiburada'dan almıştık 261TL bir fiyata. Tüketici hakem heyetine başvuracağımı belirtip bir mantık tehdit mi edeyim? Satıcı firmayı arayın ve heyete başvurucağımı mı söyleyeyim?

Hepsiburada'dan almıştık 261TL bir fiyata. Tüketici hakem heyetine başvuracağımı belirtip bir mantık tehdit mi edeyim? Satıcı firmayı arayın ve heyete başvurucağımı mı söyleyeyim?
Hepsini deneyin bence. Hepsiburada zaten iadede en çok sorun çıkartan sitelerden biri.

Hepsiburada iade konusunda en çok sorun çıkartan firmalardan biri. 14 gün içerisinde aldıysanız, satıcıya değil direkt olarak Hepsiburada'ya iadenin kabul edilmemesi durumunda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağınızı belirtin. İade almazlarsa da heyete başvuruyu e-devlet üzerinden yapın. Uzun sürse de hakkınızı alırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı