Tronsmart Sono vs Sharkoon RUSH-ER30

Bütçe
250

emin.0016

Hectopat
Daha fazla  

Hangisini tercih etmeliyim, artıları eksileri nelerdir, aralarında çok büyük ve ciddi fark var mı? Sono'nun tasarımını pek sevmedim.

Sharkoon'un hiçbir ürününü kullanmadım o yüzden onun hakkında bir bilgim yok. Ancak Tronsmart Sono'nun o fiyat bandındaki en iyi kulaklık olduğunu düşünüyorum. Gerek malzeme kalitesi gerek ses kalitesi olarak. Mikrofonunun gayet iyi olduğundan zaten incelememde bahsetmiştim.

Çok fazla rekabetçi oyun oynayan birisi değilim ancak 7.1 olmamasına rağmen ses kasma performansı gayet yeterliydi. Beni tatmin etmişti. Dezavantajlarından kısaca bahsedeyim:
  • 3-4 saatten sonra baş ağrısı yapıyor.
  • Kulakların oturduğu yer biraz daha büyük olabilirdi. Kulakları büyük bir insanın kulağını tam olarak içine almıyor.
  • Süngerleri sıcak ortamda terletiyor.
Bu arada, uygun fiyata Logitech G332 denk getirdiğim için ona geçtim. Aktif olarak Sono kullanmıyorum.

Sharkoon'un hiçbir ürününü kullanmadım o yüzden onun hakkında bir bilgim yok. Ancak Tronsmart Sono'nun o fiyat bandındaki en iyi kulaklık olduğunu düşünüyorum. Gerek malzeme kalitesi gerek ses kalitesi olarak. Mikrofonunun gayet iyi olduğundan zaten incelememde bahsetmiştim.

Çok fazla rekabetçi oyun oynayan birisi değilim ancak 7.1 olmamasına rağmen ses kasma performansı gayet yeterliydi. Beni tatmin etmişti. Dezavantajlarından kısaca bahsedeyim:
  • Kulakların oturduğu yer biraz daha büyük olabilirdi. Kulakları büyük bir insanın kulağını tam olarak içine almıyor.
Bu arada, uygun fiyata Logitech G332 denk getirdiğim için ona geçtim. Aktif olarak sono kullanmıyorum.

Sinüzit rahatsızlığım da var 3 4 saatden sonra baş ağrısı yapıyor ise onu tercih etmeyeceğim bu çok büyük bir sorun benim için günümün 10 saatini veriyorum neredeyse oyunlara.

Bu arada, uygun fiyata Logitech G332 denk getirdiğim için ona geçtim. Aktif olarak sono kullanmıyorum.

Aynı baş ağrısı problemini Sharkoon RUSH-ER30 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe da yaşar mıyım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı