Ben şahsen İngilizceyi geliştirmek ve "Vocabulary" zenginliğinden dolayı yaptığım şeylerden biri Tropico gibi oyunları İngilizce oynamak baya işe yarıyor. Mesela artık Almanca dizi izlemeye çalışıyorum zor ama eh ışte...Cities Skylines varsa Tropico almak mantıksız. Ben Tropico 5 oynadım. Cidden aşırı zor. Türkçe yaması olmaması aşırı zorlaştırıyor. Oyunda bir şeyler oluyor ama ne olduğunu anlayamıyorsunuz.
En basit örnek tam gelişiyorsunuz, yollar yapıyorsunuz binalar falan. Aniden ekranın ortasında bir yazı oyunda kim bilir ne olduysa artık ana menüde buluyorsunuz. Baştan başlayın yine başlıyorsunuz bir şeyler oluyor, yine ana menüye döndürüyor. Kayıtlar gitmiş halde. Ha birde durmadan baraka gibi kendi evlerini yapan vatandaşlar var. Onların evini yıkacaksın sanırsam neden yaptıkları belli değil. Bir yere 20 tane ev yapıyorsun, kirayı düşürüyorsun yine taşınmamakta ısrar ediyorlar. Tek anladığım balıkçılık. Onuda zar zor anladım. Madencilik var haritanın dışına koymuşlar. Orayı açana kadar zaten iflas mı ne oluyor. Birileri geliyor size saldırıyor. İki saat onlarla uğraşıyorsunuz. Aslında zevkli ama cidden hiçbir şey anlaşılmıyor oyundan.
Yine almak istiyorsanız Tropico 5 alın. Zaten indirimlerde 10₺ falan oluyor. Diğer yandan Tropico 6 çıkacak onuda bekleyebilirsiniz. Kim bilir ne zaman çıkacak, tarihini unuttum.![]()
Tropico 4 ve tropico 5 i oynadım (kırık indirdim ama en yakın zamanda alacağım.). Kararım tropico 5 oldu. Adamların maaşını yüksek tutup bolca iş imkanı ve bolca/kaliteli hizmet verince ev yapmadan %89 oy aldım ilk seçimde. He tabi İngilizcem patates olunca harbi bek bir şey anlamıyorum ama yine zevkli geldi. Cevaplar için sağolun.Cities Skylines varsa Tropico almak mantıksız. Ben Tropico 5 oynadım. Cidden aşırı zor. Türkçe yaması olmaması aşırı zorlaştırıyor. Oyunda bir şeyler oluyor ama ne olduğunu anlayamıyorsunuz.
En basit örnek tam gelişiyorsunuz, yollar yapıyorsunuz binalar falan. Aniden ekranın ortasında bir yazı oyunda kim bilir ne olduysa artık ana menüde buluyorsunuz. Baştan başlayın yine başlıyorsunuz bir şeyler oluyor, yine ana menüye döndürüyor. Kayıtlar gitmiş halde. Ha birde durmadan baraka gibi kendi evlerini yapan vatandaşlar var. Onların evini yıkacaksın sanırsam neden yaptıkları belli değil. Bir yere 20 tane ev yapıyorsun, kirayı düşürüyorsun yine taşınmamakta ısrar ediyorlar. Tek anladığım balıkçılık. Onuda zar zor anladım. Madencilik var haritanın dışına koymuşlar. Orayı açana kadar zaten iflas mı ne oluyor. Birileri geliyor size saldırıyor. İki saat onlarla uğraşıyorsunuz. Aslında zevkli ama cidden hiçbir şey anlaşılmıyor oyundan.
Yine almak istiyorsanız Tropico 5 alın. Zaten indirimlerde 10₺ falan oluyor. Diğer yandan Tropico 6 çıkacak onuda bekleyebilirsiniz. Kim bilir ne zaman çıkacak, tarihini unuttum.![]()
Tropico 4 ve 5 in kırığını indirdim. Sonuç olarak Tropico 5 i almaya karar verdim. Ancak cities skylines da 160 saat geçirmeme rağmen (Hâlâ oynuyorum.) Tropico 5 de bı 10 saat oynadım bitti bir daha açmadım.Eğer çok kararsız kalmışsanız bence ikini de alıp oynayın ve deneyimleyin. Bir şey kaybetmezsiniz. Ben öyle yapıyorum genellikle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.