Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.692 Çözümler 36 Yer Cheyenne 11 Nisan 2023 #1 Steam'de zamlanan Tropico serisi Gamebillet'te eski fiyatlarıyla satışta, zamdan dolayı alamayan arkadaşlar için güzel fırsat. DLC'ler de indirimde. Tropico 3, 9 TL. Tropico 3 Authorized digital download store with indie and major publisher titles for PC, Mac and Linux platforms. Get the best prices, awesome deals. www.gamebillet.com Tropico 4, 12 TL. Tropico 4 Authorized digital download store with indie and major publisher titles for PC, Mac and Linux platforms. Get the best prices, awesome deals. www.gamebillet.com Tropico 5, 16 TL. Tropico 5 Authorized digital download store with indie and major publisher titles for PC, Mac and Linux platforms. Get the best prices, awesome deals. www.gamebillet.com Tropico 6, 55 TL. Tropico 6 Authorized digital download store with indie and major publisher titles for PC, Mac and Linux platforms. Get the best prices, awesome deals. www.gamebillet.com DLC'ler ya da bundle paketlere bakabilirsiniz, hangisi sizin için uygunsa.
Steam'de zamlanan Tropico serisi Gamebillet'te eski fiyatlarıyla satışta, zamdan dolayı alamayan arkadaşlar için güzel fırsat. DLC'ler de indirimde. Tropico 3, 9 TL. Tropico 3 Authorized digital download store with indie and major publisher titles for PC, Mac and Linux platforms. Get the best prices, awesome deals. www.gamebillet.com Tropico 4, 12 TL. Tropico 4 Authorized digital download store with indie and major publisher titles for PC, Mac and Linux platforms. Get the best prices, awesome deals. www.gamebillet.com Tropico 5, 16 TL. Tropico 5 Authorized digital download store with indie and major publisher titles for PC, Mac and Linux platforms. Get the best prices, awesome deals. www.gamebillet.com Tropico 6, 55 TL. Tropico 6 Authorized digital download store with indie and major publisher titles for PC, Mac and Linux platforms. Get the best prices, awesome deals. www.gamebillet.com DLC'ler ya da bundle paketlere bakabilirsiniz, hangisi sizin için uygunsa.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.722 Makaleler 2 Çözümler 80 11 Nisan 2023 #2 Bu oyunun amaci ney, videolara baktim ama bisey anlamadim. Sehir kurma gibi bisey mi. Cities skyline gibi mi?
Bu oyunun amaci ney, videolara baktim ama bisey anlamadim. Sehir kurma gibi bisey mi. Cities skyline gibi mi?
S SemihGüneş Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #3 Tropico 6 steam fiyat 399 burda 55 gayet uygun aldım hemen
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.516 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #4 Frstghost dedi: Bu oyunun amaci ney, videolara baktim ama bisey anlamadim. Sehir kurma gibi bisey mi. Cities skyline gibi mi? Genişletmek için tıkla... Evet Cities Skyline gibi.
Frstghost dedi: Bu oyunun amaci ney, videolara baktim ama bisey anlamadim. Sehir kurma gibi bisey mi. Cities skyline gibi mi? Genişletmek için tıkla... Evet Cities Skyline gibi.
Kaan Öner Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 5.062 Çözümler 6 Yer Pendik 11 Nisan 2023 #5 SemihGüneş dedi: Tropico 6 Steam fiyat 399 burada 55 gayet uygun aldım hemen. Genişletmek için tıkla... Complete paketi yoktu olsa alacaktım 5'e kadar aldım hepsini güzel oyuna benziyor şehir kurma ayrıca yorumlarda güzel oyunla alakalı.
SemihGüneş dedi: Tropico 6 Steam fiyat 399 burada 55 gayet uygun aldım hemen. Genişletmek için tıkla... Complete paketi yoktu olsa alacaktım 5'e kadar aldım hepsini güzel oyuna benziyor şehir kurma ayrıca yorumlarda güzel oyunla alakalı.
S SemihGüneş Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #6 Kaan Öner dedi: Complete paketi yoktu olsa alacaktım 5'e kadar aldım hepsini güzel oyuna benziyor şehir kurma ayrıca yorumlarda güzel oyunla alakalı. Genişletmek için tıkla... Evet DLC ler için steamden indirim beklicez mecbur ozamana kadar standart oyunu oynamaya devam
Kaan Öner dedi: Complete paketi yoktu olsa alacaktım 5'e kadar aldım hepsini güzel oyuna benziyor şehir kurma ayrıca yorumlarda güzel oyunla alakalı. Genişletmek için tıkla... Evet DLC ler için steamden indirim beklicez mecbur ozamana kadar standart oyunu oynamaya devam
Emre.bey Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #7 Kaan Öner dedi: Arkadaşlar Voidu sitesinde 12 TL oluyor bilginize aldıklarım toplam 70 TL tuttu gamebillette çok daha fazla tutuyordu. Aldıklarım: Vikings - wolves of midgard. Tropico trilogy. Tropico 4 collector's bundle. Tropico 5 - Complete Collection. %22 indirim kuponu kodu: march madness Genişletmek için tıkla... Arkadaş paylaştı başka bir paşlıkta sanırım voiduda indirim daha fazla.
Kaan Öner dedi: Arkadaşlar Voidu sitesinde 12 TL oluyor bilginize aldıklarım toplam 70 TL tuttu gamebillette çok daha fazla tutuyordu. Aldıklarım: Vikings - wolves of midgard. Tropico trilogy. Tropico 4 collector's bundle. Tropico 5 - Complete Collection. %22 indirim kuponu kodu: march madness Genişletmek için tıkla... Arkadaş paylaştı başka bir paşlıkta sanırım voiduda indirim daha fazla.
Kaan Öner Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 5.062 Çözümler 6 Yer Pendik 11 Nisan 2023 #8 SemihGüneş dedi: Evet DLC'ler için Steam'den indirim bekleyeceğiz mecbur o zamana kadar standart oyunu oynamaya devam. Genişletmek için tıkla... DLC var hocam ama tek tek satın alman gerekiyor gerçi tanesi 9-10 TL toplasan Max 80-90 TL tutuyor.
SemihGüneş dedi: Evet DLC'ler için Steam'den indirim bekleyeceğiz mecbur o zamana kadar standart oyunu oynamaya devam. Genişletmek için tıkla... DLC var hocam ama tek tek satın alman gerekiyor gerçi tanesi 9-10 TL toplasan Max 80-90 TL tutuyor.
S SemihGüneş Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #9 Emre.bey dedi: Arkadaş paylaştı başka bir paşlıkta sanırım voiduda indirim daha fazla. Genişletmek için tıkla... DLC leri burdan almak lazım indirim varken
Emre.bey dedi: Arkadaş paylaştı başka bir paşlıkta sanırım voiduda indirim daha fazla. Genişletmek için tıkla... DLC leri burdan almak lazım indirim varken
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.516 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #10 Voidu'dan satın almaya çalıştığımda yukarıdaki hatayı veriyor. Sebebini bilen var mı acaba?