Travis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.607 Makaleler 2 Çözümler 7 10 Ocak 2020 #1 Troy e-store güvenilir mi arkadaşlar? Herhangi bir sıkıntı yaratır mı? Teşekkürler
annihilator Hectopat Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 597 Makaleler 2 Çözümler 1 10 Ocak 2020 #2 Adı üstünde Troy yazıyor ,pek de şatafatlı duruyor. Ben pek güvenemedim açıkçası. Kenar köşesinde premium seller yazmasına rağmen. Artı 0 Eksi
Adı üstünde Troy yazıyor ,pek de şatafatlı duruyor. Ben pek güvenemedim açıkçası. Kenar köşesinde premium seller yazmasına rağmen.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.449 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 10 Ocak 2020 #3 Güvenilir. İsterseniz mağazasından alabiliyorsunuz. Artı Servis, Apple Yetkili Teknik Servis ve Apple Yetkili Satıcı Troy Artı 0 Eksi
Güvenilir. İsterseniz mağazasından alabiliyorsunuz. Artı Servis, Apple Yetkili Teknik Servis ve Apple Yetkili Satıcı Troy
KS KS Travis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.607 Makaleler 2 Çözümler 7 10 Ocak 2020 #4 annihilator dedi: Adı üstünde Troy yazıyor ,pek de şatafatlı duruyor. Ben pek güvenemedim açıkçası. Kenar köşesinde premium seller yazmasına rağmen. Genişletmek için tıkla... Apple Premium Reseller olduğu için güveniyorum, bir yandan içimde ki bir his bir şey olacak gibi hissettiriyor. Sanırım güveneceğim ama, teşekkürler. Motionless IN White dedi: Güvenilir. İsterseniz mağazasından alabiliyorsunuz. Artı Servis, Apple Yetkili Teknik Servis ve Apple Yetkili Satıcı Troy Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Güven meselesi ürünün gelip gelmeyeceği değilde, satış sonrası destekte biraz kuşkulandırıyor açıkçası. Son düzenleme: 10 Ocak 2020 Artı 0 Eksi
annihilator dedi: Adı üstünde Troy yazıyor ,pek de şatafatlı duruyor. Ben pek güvenemedim açıkçası. Kenar köşesinde premium seller yazmasına rağmen. Genişletmek için tıkla... Apple Premium Reseller olduğu için güveniyorum, bir yandan içimde ki bir his bir şey olacak gibi hissettiriyor. Sanırım güveneceğim ama, teşekkürler. Motionless IN White dedi: Güvenilir. İsterseniz mağazasından alabiliyorsunuz. Artı Servis, Apple Yetkili Teknik Servis ve Apple Yetkili Satıcı Troy Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Güven meselesi ürünün gelip gelmeyeceği değilde, satış sonrası destekte biraz kuşkulandırıyor açıkçası.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.549 Makaleler 1 Çözümler 38 10 Ocak 2020 #5 Güvenilir hatta Antalya Terracity AVM'de mağazasına girmiştim birkaç kere. Artı 0 Eksi
KS KS Travis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.607 Makaleler 2 Çözümler 7 10 Ocak 2020 #6 Ribozom dedi: Güvenilir hatta Antalya Terracity AVM'de mağazasına girmiştim birkaç kere. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler o zaman güveniyorum artık. Artı 0 Eksi
Ribozom dedi: Güvenilir hatta Antalya Terracity AVM'de mağazasına girmiştim birkaç kere. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler o zaman güveniyorum artık.