john wicks Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 519 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #1 Merhaba, kartım TROY olduğu için Xbox üzerinden alamıyorum bir web site üzerinden kodla alabilir miyim hangi siteden alabilirim?
Merhaba, kartım TROY olduğu için Xbox üzerinden alamıyorum bir web site üzerinden kodla alabilir miyim hangi siteden alabilirim?
PatatoTomato Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 804 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #2 john wicks dedi: Merhaba, kartım TROY olduğu için Xbox üzerinden alamıyorum bir web site üzerinden kodla alabilir miyim hangi siteden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Daha pahalı olur bir siteden almanız. İtemsatış'ta falan vardı.
john wicks dedi: Merhaba, kartım TROY olduğu için Xbox üzerinden alamıyorum bir web site üzerinden kodla alabilir miyim hangi siteden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Daha pahalı olur bir siteden almanız. İtemsatış'ta falan vardı.
S Shyankh Hectopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 1.117 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri Huawei Mateview GT 34 Intel Core i5 12400F MSI RTX 4070 Gaming X Slim Asus Prime H610M-A D4 Corsair Vengeance LPX 3200mhz CL16 (8x2) WD Green 480 GB (SN350) M.2 SSD Kioxia Exceria G2 1 TB M.2 SSD ID-Cooling SE-214-XT Corsair Carbide Series SPEC-Delta 650W 80+ Bronze Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #3 Hepsiburada gibi yerlerden alabilirsin ama genellikle XBOX Game Pass keyleri yeni hesaplar için oluyor, yani daha önceden aboneliğin varsa kodlar çalışmayabilir, onlara dikkat edin.
Hepsiburada gibi yerlerden alabilirsin ama genellikle XBOX Game Pass keyleri yeni hesaplar için oluyor, yani daha önceden aboneliğin varsa kodlar çalışmayabilir, onlara dikkat edin.
Alilol Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #4 Troy kartı değiştirin Mastercard veya Visa kart kullanın.
F furkankongg Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #5 PatatoTomato dedi: Daha pahalı olur bir siteden almanız. İtemsatış'ta falan vardı. Genişletmek için tıkla... Sanal kart oluşturup alın.
PatatoTomato dedi: Daha pahalı olur bir siteden almanız. İtemsatış'ta falan vardı. Genişletmek için tıkla... Sanal kart oluşturup alın.
Alilol Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #6 furkankongg dedi: Sanal kart oluşturup alın. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam o olsa ohooo cok kez alırlardı insanlar.
furkankongg dedi: Sanal kart oluşturup alın. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hocam o olsa ohooo cok kez alırlardı insanlar.
PatatoTomato Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 804 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #7 furkankongg dedi: Sanal kart oluşturup alın. Genişletmek için tıkla... Alakası yok ki. Sanal kart da oluşturulsa ödeme yöntemi değişmez.
furkankongg dedi: Sanal kart oluşturup alın. Genişletmek için tıkla... Alakası yok ki. Sanal kart da oluşturulsa ödeme yöntemi değişmez.