Troya GOLD GAME alınır mı?

SplinterSen

Hectopat
Aynı sistemi sinerjide 75 tl ucuza alabilirsiniz ve sinerjide stok var itopyada ise yok.

Sinerji Neon Serisi B45-590GBM Ryzen 5 2600 8 GB 240GB SSD RX590 24" 1ms 75hz

Burada asıl sorun şu bu sistemi monitörsüz 3480’e almak mümkün.

Sinerji Neon Serisi B45-590GB Ryzen 5 2600 8 GB 240GB SSD RX590

Alacağınız monitör 900 küsür bir fiyata denk geliyor ve forumda oldukça şikayet olan kağıt üzerinde özellikleri tatmin edici olmayan bir monitör.

Size tavsiyem bu 900 liralık bütçeyi 300 tl ekleyerek 1660ti ile gelen bu sisteme,

PCH Lord [PC Hocası] | R5 2600 ASUS Ph GTX 1660 Ti O6G 8GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com

Kalan bütçe ile monitör olarak da bunu almanız şeklinde olacaktır.

Lg 22MK400H 1ms HDMI IPS 21.5" Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com

Eğer ben 3500’e illa ki rx590 alacağım diyorsanız, va panel ve curved avantajı ile bu monitörü alarak aynı ücrete sistemi toplayabilirsiniz.

PHILIPS 23.6" 248E9QHSB 4ms HDMI VGA FHD Curved Gaming Monitör | ITOPYA

İncehesap, itopya ve teknobiyotiğin hacim olarak bir tık üstünde yer alır çünkü oem dışında bir çok alanda daha faaliyet yürütüyorlar itopya ya da teknobiyotikten bir tık daha güvenli alışveriş yapabilirsin. 14 günlük iade hakkında internet alışverişinden dolayı seninle unutma mağazadan alsan böyle bir hak yok sadece internete özgü o yüzden internetten toplamak çok daha mantıklı ve incehesap internet firmaları içerisinde en güvenilir olanlardan diyebilirim.

Cevabınız için çok teşekkür ederim Sizin için sıkıntısı yok ise bir soru daha sorucam . Kasa olarak 2 seçenek var biri corsair diğeri ise frisby venom Bu 2 kasadan birini almak istedim fakat birinde frisby için cpu'su çok kötü diğeri için de iyi değil rgb leri oto çalışıyor ayarlanmıyor diyorlar ne önerirsiniz RGB ler atamalı ayarlanabilir olsun istiyorum düşünceniz nedir Kasanın kendi kasasında tek fan var verdikleri fanlar yeterli olur mu olmaz mı bilemedim

Bende aynı sistemi satın almak üzereyim ve kasa kısmında takıldım, sorduğum herkes fsp’nin hediye gelen 3 fanla birlikte yeterli olduğunu söyledi ama benimde içime sinmedi çok corsair delta almaya karar verdim rgb fanlar kontrol edilebiliyor donanım arşivi anlatmış videoda,

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı