TRSRO Silkroad Türkiye Proxy önerisi

Fiyatları diğer yerlere göre çok uygun görünüyor. Emin misin bunun olduğuna hocam?

Diğer yerlerde belki bu firmadan alıp sattıkları için olabilir Proxynet Türkiye'nin en büyük proxy network altyapısı sahibidir. Kendilerine ulaşabilirsin Whatsapp destek hatları var.

Diğer yerlerde belki bu firmadan alıp sattıkları için olabilir Proxynet Türkiye'nin en büyük proxy network altyapısı sahibidir. Kendilerine ulaşabilirsin Whatsapp destek hatları var.
Hedef Domain kısmına ne giriyorsun hocam?

Hocam Sağlam Proxy kullandığınıza emin misiniz? Charlarda sürekli C10 hatası alıp durdum.

İlk 3-5 gün zaten charlara giremedim. Ücret iadesini istedim veremeyiz dediler, sonra bari düzeltin diye diretip, bir sürü yazışmadan sonra anca düzelttiler. Düzelttikleri halde bile biraz server dolu olunca yine oyuna giremiyordu charlar.

Sağlam Proxy'den hiç memnun kalmadım.

Yaşanan C10 sorunun çözümü mevcut aktif DNS ayarı yapmanız lazım bunu yaptığınızda zaten c10 filan almıyorsunuz proxynin sorunu değil ki bu

Yaşanan C10 sorunun çözümü mevcut aktif DNS ayarı yapmanız lazım bunu yaptığınızda zaten c10 filan almıyorsunuz proxynin sorunu değil ki bu
aktif dns ayarı tam olarak nedir hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…